:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
n1dz4 je napisao/la sledeće: | Danas sam cuo da se u kraju rusi neki stari klub i otvara kafic za gay i lezbo... Mozda sam konzervativan ili neznam vec kako to ljudi zovu. To su bolesni ljudi i treba ih leciti. Ulaze u sve pore drustva jer je to neka evropa, amerika rekla da je gay ok.Predstavljanjem da je normalno voleti osobu istog pola uvlace se i ljudi bez poremecaja. Nisam za diskriminaciju ali to treba predstaviti kao nesto sto nije noramalno i probati leciti. Sta sutra reci sinu sutra, noramalno je da se zaljubis u druga iz klupe. Sine jel ima neki drug ili drugarica da ti se svidjaju???? U nekim zemljama cak usvajaju decu, ako se ovim tokom nastavi na sta ce izgledati svet??? Da zakljucim: Mislim da je gay bolest i da to tako treba predstaviti i pokusati leciti a ne zbunjivati ostatak normalnog sveta. (NISAM ZA DISKRIMINACIJU ALI STVARI TREBA POSTAVITI NA SVOJE MESTO) Sta vi mislite bolest ili sasvim normalna stvar??? |
ne vredi se raspravljati sa tobom jer vidim da si jako ubedjen u to sto mislis i da ne bi prihvatio tudja misljenja, srecom, ukusi su razliciti , a i ti klubovi nisu retkost, tako da, samo napred
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|