:: |
Autor |
Poruka |
Devojka od cokolade .:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
|
Datum registracije: 03 Apr 2007 Poruke: 18307 Mesto: .~. Sous le vent .~.
|
|
spiderwoman_pg je napisao/la sledeće: | Volim nasmijane i opustene momke koji znaju da me zabave. |
U pravu si, cini mi se da cesto imamo isto misljenje
Potpisujem!!!
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Ozbiljan ili nasmejan?
Hm...moj decko vazi za mrguda i hladnog tipa kome su sala i osmeh strani, ali to je samo zabluda onih koji ga ne poznaju dovoljno. On je totalno druga osoba kada je sa mnom, zezamo se, glupiramo kao neka deca, ni jedna tema nam nije strana i sto je najvaznije, uvek smo tu da jedno drugom priskocimo u pomoc bilo o cemu da se radi. S njim mi je uvek lepo, pa i onda kada smo u nekom vecem drustvu i kada je onaj mrgud, kako ga inace drugi zovu! Ne zelim i ne trudim se da menjam tu njegovu stranu, jer me je taj njegov hladan stav i privukao, a opet, s druge strane, on je moj Smesko!
"Izgled" ume i da prevari!
|
|
|
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Cuj na prvi pogled su zanimljiviji ovi tipa Brad Pitt, ali mislim da to ovisi od osobe do osobe, a mislim da su puno bolji ovi ozbiljniji to shvatis s vremenom.
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Moj decko je toliko opusten i zanimljiv da ne znam kako bih se snasla sa ozbiljnim.
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Naravno neki nasmejan...
|
|
|
slavica_m >>>luda mala<<<
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318
|
|
Vise volim one koji me zasmejavaju, znaci treba da bude nasmejan...
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
spontani i nasmjeseni,to je moj tip decka
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Naravno da bude uvek nasmejan
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
Marija... AnGeL_oF_LoVe
|
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 2549
|
|
Nasmejan i samo nasmejan. Pa ja prvo osmeh vidim.
Najvažnije je da je spontan, opušten i duhovit. Tada i vreme brzo proleti sa takvom osobom..
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Da li vas više pale ozbiljni dečki kao npr. Al Pacino, De Niro, ili Clooney ili ono standradni dečki Brad Pitt, Beckham... |
mozda je glupo poredjenje jer mi ne znamo kakvi su ti glumci u prirodi, znamo samo kako se oni postave u javnosti
inace, zavisno od situacije, lepo bi bilo da je umeren, i ozbiljan kada zatreba i totalno blesav, po prirodi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|