:: |
Autor |
Poruka |
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Nisam nikad.Ponekad jesam nekog poželjela, čak i strašno, al uvijek sam znala da se moram suzdržat.Nije bilo čak ni poljubaca.Trudim se da ne radim drugima ono što ne želim sebi, pogotovo kad je u pitanju osoba koju volim.Jedno vrijeme jesam imala druge, al to je bilo dok sam bila u nekoj vrsti veze bez obaveza.Taj dečko je znao da mi nije jedini tako da to nije bilo varanje To je bilo prvi i jedini put da sam imala takvo iskustvo.Ne znaš nikad kaj budućnost nosi
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Nikada nisam nit cu da prevarim,jer nevidim nikakvo zadovoljstvo u tome...Kod mene je striktno,da je najbolje raskinuti ako ti se neko drugi svidja,prije to nego da sve tri osobe ostanu povrjedjene...neshvatam ljude koima to chini neko zadovoljstvo,valjda se tako osjecaju nadmocno sve dok ih neuhvate hmmm...
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
Da, i odbilo mi se od glavu.
|
|
|
|
|
|
branche Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Mar 2009 Poruke: 7
|
|
Prevariti i biti prevaren,da...ja to ne bih uradila nikad zato sto mi je dosadno u vezi i slicno,jedino ako mi je do te druge osobe bas stalo i ne bih se pokajala,samo posle je tesko,posebno kad shvatite da i ta druga osoba oseca prema vama nesto,ne bih zalazila u dubinu,a s druge strane se plasi sebe i svojih osecanja,nista gore...
|
_________________ Namcorasta |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Ne. Nisam nikada niti bih ikada prevarila..
Ako mi se ne bude svidjalo vise s dragom osobom (nedaj boze), onda cu prekinuti vezu i svrljati kao slobodna cura a do tada ne-ne!!!
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
S deckom sam nesto vise od godinu dana..do sada nikada pa cak ni u mislima nisam pomislila ni na koga drugoga do na njega niti cu.
Dok sam s nekim vjernija sam od pseta i nikad ne bih prevarila niti sam ikad prevarila , a bila sam dosta puta prevarena ( sa sadasnjim deckom do sada nisam ni prevarena bila).
Ako ikada dodje do toga (a ne daj Boze) da i u mislima pomislim da ga prevarim mislim da ce tada nasoj vezi biti kraj.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
misur88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Jan 2009 Poruke: 13 Mesto: Prijedor
|
|
mislim da varaju samo oni koji su nesigurni u sebe a s tim i u svoju vezu. Treba biti karakter pa biti vjeran, a ne misliti da si faca ako prevariš osobu kojoj je stalo do tebe što mnogo danasnjih muskaraca radi (čast izuzetcima)
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
nisam jos nikad, niti planiram, momka svog previse volim i nezelim ga povrijedit.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne a nikad ni neću,po mom mišljenju je to znak slabosti.
|
|
|
|
|
|
DusicaNS021 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Mar 2009 Poruke: 20 Mesto: Novi Sad
|
|
Da, posle 12 god braka i to sa deckom 10 god mladjim od mene.
Uh, nism mogla da odolim, to jos traje.
|
_________________ --- |
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Citat: | Da, i obilo mi se o glavu. |
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Jesam, svakog s kojim sam bila prije sadašnjeg. Niti jednog prije njega nisam iskreno voljela, ni s jednim nisam imala ozbiljne namjere i bilo mi je stalo samo do zabave. Zato su sve moje veze kratko trajale. A zašto sam bila s nekim koga nisam voljela? Ni sama ne znam, vjerojatno jer nisam željela biti solo... Sve je to sada zatvoreno poglavlje mog života. Ne kajem se i nije me sram.
Sada iskreno volim, želim samo jednoga do kraja života i dajem ruku u vatru da ga nikada neću prevariti, niti sam u proteklih godinu i pol. Jednostavno ga previše volim da bih ga tako povrijedila!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|