www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pro Evolution Soccer 6
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
DAY---WALKER
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 05 Avg 2007
Mesto: orasje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 08, 2007 12:40 am    Naslov poruke: za PES6 Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav svima
Ja PES6 igram vec duze vreme i mogu recii da je extra
Imam pitanje:
Da li neko moze da mi objasni kako se PES6 igra on-line i sta trebam imati od programa
Napomena nisam nikada sam pokusavao ni jednu igru igrati on-line
Samo u igraonicama
Unapred hvala i ocekujem brz odgovor

Pozdrav svima

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 08, 2007 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od programa, ti ne treba nista, ali ti treba ORIGINAL PES i brza internet veza (bitan upload). Mislim da je pre igranja potrebno da se registrujes na zvanicnom sajtu, zaboravio sam kako bese.
U svakom slucaju sa original diskom ide i uputstvo za registraciju. Ako te zanima jos nesto samo pitaj.

Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 08, 2007 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ilija@Nis je napisao/la sledeće:
Od programa, ti ne treba nista, ali ti treba ORIGINAL PES i brza internet veza (bitan upload). Mislim da je pre igranja potrebno da se registrujes na zvanicnom sajtu, zaboravio sam kako bese.
U svakom slucaju sa original diskom ide i uputstvo za registraciju. Ako te zanima jos nesto samo pitaj.

Sve je lepo objasnjeno, svaka cast Wink

dzoni_srbija
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Mar 2006
Mesto: Wien

austria.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 3:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna li neko kad izlazi pes7?

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 8:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo otkako je igra izisla igram je ko lud, i sad jedva cekam da izadje PES7 Smile
Malo mi je glupo ono dodavanje u sesnaestercu kad si u napadu. Otkako je izisla igra, redovno se brat i ja krvimo, i mozda je 90% golova zabio na taj fazon. Golmani su malo losi dosli, mislio sam da ce biti dosta bolji, i da nece primati neke glupe golove, al svakakvih sam i zabio, ali i primio. Nadam se da ce to malo poboljsati, a sve ostalo nek ostave isto i bicemo sigurno svi prezadovoljni.

P.S. Kad izlazi sedmica?

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 09, 2007 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako budemo imali srece, krajem oktobra.

Kobass
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 10, 2007 1:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konami je da sad bio uvek tacan i uredan tako da se oko 25. oktobra moze ocekivati igra na americkom trzistu, kod nas par dana kasnije pirati ce biti na sve strane! Smile
I BTW novi pes se zove PES 2008

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 08, 2008 4:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E, ako ima neko neki link za neki patch za PES6, neka okachi, znam da je to sada malo zastarelo, ali ne mogu da skupim kintu za PES2008(kod mene u prodavnicama kosta k'o Svetog Petra kajgana), i, ne treba mi sad neki patch od 200Mb i jace, vec samo option file sa transferima, otkljucanim drangulijama kao sto su igraci, ekipe, prepravljena imena igraca, i tako dalje. Ko ima kakav link, neka skuca na dekiid2@hotmail.com

Thx unapred

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 3:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dali mi neko moze dati link neke torent stranicu gdje mogu da skinem PES6 Embarassed

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 1:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

shomy-delija je napisao/la sledeće:
Dali mi neko moze dati link neke torent stranicu gdje mogu da skinem PES6 Embarassed

Nisi li malo prijatelju okasnio Smile PES 2008 sad u punom jeku, a ti bi fosil Mr. Green Posalji mi PM sta ti tacno treba, videcemo nesto Wink

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 10:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sad nista,nabavio sam CD.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Pro Evolution Soccer 6 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon