www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Domaci ili strani filmovi???
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  

Koji su po vama bolji filmovi?
Domaci
45%
 45%  [ 55 ]
Strani
54%
 54%  [ 66 ]
Ukupno glasova : 121

Autor Poruka
TAMARA MAGIS
***bombica***
<b>***bombica***</b>

Godine: 45

Datum registracije: 10 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 12:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam za strane filmove,ima dobrih i domacih,ali sve to sto vredi snimljeno je pre desetak godina,u poslednje vreme ne pamtim ni jedan dobar domaci film,sve je to nisko budzetno,i zato sam uvek bila za strane filmove Very Happy

bilo vezano za tu osobu ...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 12, 2008 2:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volela bih da komentare procitaju nasi reziseri i scenaristi pa da se zamisle malo, kako i zbog koga prave filmove....ocigledno je da niko nije zadovoljan danasnjom produkcijom.. Neutral

" I know the way to fuck them all...."

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 17, 2008 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jednostavno ne podnosim domaće filmove.Rijetko sam ih gledala i prije, a sad ih ne doživljavam uopće.Dosadni su, sumorni, tmurni, depresivni, što je netko reko uvijek iste teme.Ko da su svi rađeni na kalup i za luđake koji žive od crnih vibri.Nije im ni gluma baš nešto (čast izuzecima).Onda...film počme i završi, a nemaš pojma o čemu se zapravo radi.Od jedne beznačajne sitnice oni naprave cijelu radnju.Umjesto da radnja bude bogata, oni jedan događaj razvuku kroz cijeli film u detalje.Mislim, oni naprave cijeli film od onog što bi strancima stalo u 5 minuta sveukupne radnje.To onda normalno da mora bit dosadno. Rolling Eyes Osim toga čemu ta težnja da pokažu najgore sivilo koje mogu nać u zemlji???Uvijek neke oronule zgrade, šugavi likovi koji se vuku kroz život....bla bla.
Zašto netko ne može napravit neki vesel ili još bolje glamurozan film pa da ne gledamo samo oronule zgrade i likove koji žive samo da prežive. Osim toga ne možeš napravit dobar film bez para.Fali nam budžet. Po meni jedini domaći film vrijedan spomena je Konjanik (redatelj:Branko Ivanda)

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 30, 2008 4:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strani definitivno Exclamation

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 30, 2008 4:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se mene tice .. ja iskreno mogu da gledam i nase i domace .. malo su mi strani bolji sto se tice rezije .. a domaci bolje sto se tice nostalgije i toga ..

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 16, 2008 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni strani... Mada "cetvrti covek" pokazuje da i nasa kinematografija zna da napravi dobar film...

rema10
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Jul 2008
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 16, 2008 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

domaci....!

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 08, 2009 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strani naravno..Domaće sam jedva 2 pogledala i to do pola Laughing Laughing

Jednostavno domaći filmovi uopšte ne valjaju.. Exclamation

šamar
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 116

Datum registracije: 29 Dec 2008
Mesto: diznilend

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 15, 2009 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svi stariji domaći filmovi su dobri(pa dobro ne baš svi).
Ovi novij su doslovno rečeno smeće,prepuno bolesnog humora i neviđenog nasilja.
Da ne govorim kakav efekat imaju na klince,strašno...
Poslednji domaći film koji valja nečemu je mrtav hladan...
Posle njega nema filma da valja.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 27, 2009 1:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glasam za strane ubedljivo

ovo danas sto se snima... Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

Pravdoljub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Mar 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 19, 2009 4:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Domaci su sve bolji. Azdaha je vrh.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 02, 2010 6:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To mi je tesko reci kao osobi koja jako voli sedmu umjetnost. I ne bih mogla iskreno niti odgovoriti, meni je svaki, ali svaki dobro uradjen film vazan, bio domaci ili strani. Samo ne volim kada neko omalovazava ili se izruguje nasim domacim filmovima, kada je neko kategoricki za "ne" bez nekog posebnog argumenta ili ne daj boze, cak i pljuje po nasim sjajnim glumcima... to mi padne tesko, jer smatram da nisu u pravu. Onaj ko voli filmove, nece vrijedjati cak ni tematiku koja ga ne zanima, preci ce preko toga i pratiti sto voli, ali sebi sigurno nece dopustiti kojekakav vid tracarenja ili vrijedjanja. Ja licno ne pratim kineske i japanske filmove, pa im priznajem kvalitet kako glume tako i rezije,a da i ne govorim o jednoj velikoj kulturi i tradiciji.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Domaci ili strani filmovi??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon