:: |
Koji su po vama bolji filmovi? |
Domaci |
|
45% |
[ 55 ] |
Strani |
|
54% |
[ 66 ] |
|
Ukupno glasova : 121 |
|
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ja sam za strane filmove,ima dobrih i domacih,ali sve to sto vredi snimljeno je pre desetak godina,u poslednje vreme ne pamtim ni jedan dobar domaci film,sve je to nisko budzetno,i zato sam uvek bila za strane filmove
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
volela bih da komentare procitaju nasi reziseri i scenaristi pa da se zamisle malo, kako i zbog koga prave filmove....ocigledno je da niko nije zadovoljan danasnjom produkcijom..
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Jednostavno ne podnosim domaće filmove.Rijetko sam ih gledala i prije, a sad ih ne doživljavam uopće.Dosadni su, sumorni, tmurni, depresivni, što je netko reko uvijek iste teme.Ko da su svi rađeni na kalup i za luđake koji žive od crnih vibri.Nije im ni gluma baš nešto (čast izuzecima).Onda...film počme i završi, a nemaš pojma o čemu se zapravo radi.Od jedne beznačajne sitnice oni naprave cijelu radnju.Umjesto da radnja bude bogata, oni jedan događaj razvuku kroz cijeli film u detalje.Mislim, oni naprave cijeli film od onog što bi strancima stalo u 5 minuta sveukupne radnje.To onda normalno da mora bit dosadno. Osim toga čemu ta težnja da pokažu najgore sivilo koje mogu nać u zemlji???Uvijek neke oronule zgrade, šugavi likovi koji se vuku kroz život....bla bla.
Zašto netko ne može napravit neki vesel ili još bolje glamurozan film pa da ne gledamo samo oronule zgrade i likove koji žive samo da prežive. Osim toga ne možeš napravit dobar film bez para.Fali nam budžet. Po meni jedini domaći film vrijedan spomena je Konjanik (redatelj:Branko Ivanda)
|
|
 |
shomy-delija Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 3262

|
|
Strani definitivno
|
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se mene tice .. ja iskreno mogu da gledam i nase i domace .. malo su mi strani bolji sto se tice rezije .. a domaci bolje sto se tice nostalgije i toga ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Po meni strani... Mada "cetvrti covek" pokazuje da i nasa kinematografija zna da napravi dobar film...
|
|
|
|
 |
rema10 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd

|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Strani naravno..Domaće sam jedva 2 pogledala i to do pola
Jednostavno domaći filmovi uopšte ne valjaju..
|
|
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Svi stariji domaći filmovi su dobri(pa dobro ne baš svi).
Ovi novij su doslovno rečeno smeće,prepuno bolesnog humora i neviđenog nasilja.
Da ne govorim kakav efekat imaju na klince,strašno...
Poslednji domaći film koji valja nečemu je mrtav hladan...
Posle njega nema filma da valja.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
glasam za strane ubedljivo
ovo danas sto se snima...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Pravdoljub Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Mar 2009 Poruke: 10

|
|
Domaci su sve bolji. Azdaha je vrh.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
To mi je tesko reci kao osobi koja jako voli sedmu umjetnost. I ne bih mogla iskreno niti odgovoriti, meni je svaki, ali svaki dobro uradjen film vazan, bio domaci ili strani. Samo ne volim kada neko omalovazava ili se izruguje nasim domacim filmovima, kada je neko kategoricki za "ne" bez nekog posebnog argumenta ili ne daj boze, cak i pljuje po nasim sjajnim glumcima... to mi padne tesko, jer smatram da nisu u pravu. Onaj ko voli filmove, nece vrijedjati cak ni tematiku koja ga ne zanima, preci ce preko toga i pratiti sto voli, ali sebi sigurno nece dopustiti kojekakav vid tracarenja ili vrijedjanja. Ja licno ne pratim kineske i japanske filmove, pa im priznajem kvalitet kako glume tako i rezije,a da i ne govorim o jednoj velikoj kulturi i tradiciji.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|