www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sa kim pre na more-drustvo ili decko/devojka?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

po meni je najbolja kombinacija: kolega,njegova djevojka,moj dragi i ja... ne može da bude bolje Razz

**hell&granger neka vam je sa srećom**

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 1:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*kissy* je napisao/la sledeće:
po meni je najbolja kombinacija: kolega,njegova djevojka,moj dragi i ja... ne može da bude bolje Razz

Upravo to Wink

Ali nije mi ni loše sami on i ja Embarassed

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 1:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni je ta kombinacija najbolja

mada ne mora da se bira, drustvo i mi Very Happy

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 16, 2008 4:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmm trenutno glasam za opciju drustvooo woohooohooo jejeje Laughing

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 3:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim ići sa društvom, ali ako sam duže u vezi radije biram dečka, nego društvo, isto bi voljela da on odabere... Mr. Green

"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu."
"Soba bez knjiga je slična tijelu bez duše."

poison
~Chase The Sun~
<b>~Chase The Sun~</b>

Godine: 41

Datum registracije: 10 Jul 2004
Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 3:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam za oboje istovremeno.Dakle dečko i društvo.Dečko ti je tu kad trebaš dodire, nježnost, možda i romantiku neku, a društvo je tu kad se želiš provest.Nema boljeg nego kombinirat.

AnCHi_90
♥J'veux ton amour♥
<b>♥J'veux ton amour♥</b>

Godine: 34

Datum registracije: 13 Jun 2008
Mesto: ...peta strana svijeta...

india.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 19, 2008 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je veci provod sa drushtvom,ali bez sumnje ce te se odlicno provesti sa dechkom/curom,samo morate znati kako kvalitetno da iskoristite vrjeme Twisted Evil ako kkontate na shta mislim Twisted Evil Laughing

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 6:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

poison je napisao/la sledeće:
Ja sam za oboje istovremeno.Dakle dečko i društvo.Dečko ti je tu kad trebaš dodire, nježnost, možda i romantiku neku, a društvo je tu kad se želiš provest.Nema boljeg nego kombinirat.

Cek, cek, kako zar ne bi trebalo da dechko bude i najbolji prijatelj, ortak i sta znam? Ali ok

Ja sam uvek za varijantu sa voljenim. Bilo gde, bilo kad, bilo sta... Mislim ako je neko drustvo tamo je ok, ali ne sa nekim velikim obavezama prema njima, jer, dozivela sam svakakve stvari na takvim relacijama... Tako da samo sa voljenim pa ako se sretnemo, sreli smo se, a ako ne... Niko nije ljut...

P_r_e_d_a_t_o_r
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 32

Datum registracije: 05 Mar 2007
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 21, 2008 8:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo ona i ja,sta ce nam drugi kad se volimo Embarassed Embarassed Embarassed Very Happy Very Happy

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
hmm trenutno glasam za opciju drustvooo woohooohooo jejeje Laughing

Potpisujem Cool

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 35

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 05, 2008 2:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nzm reci cu vam kad se vratim, a idem sa drugaricom krajem meseca(ako Bog ne promeni planove) Razz

Ali ipak mislim da je sa drustvom najjace Razz

Budja 88
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jul 2008
Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 17, 2008 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma,dosta sam išla s'društwom,xoću malo s'njim...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Sa kim pre na more-drustvo ili decko/devojka? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 6 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon