www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Reci tokom sex-a?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 14, 2008 3:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zavisi, od raspolozenja, od situacije, od inspiracije... Ali... Uvek nesto novo, nikako stereotipno... To zna posle malo vremena da dosadi...

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 14, 2008 5:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi od raspolozenja, situacije, mesta, uzbudjenja i svega po malo. Razz

edit + update:

Ne volim bas reci ko ku*vo, d*oljo i sl., kad bih to cula odbacila bih ga i otisla. Vise volim cuti nesto neznije, neku lepu rec, uzdisaje, uzivanje, zelim te, volim te itd itd. Embarassed

[Edit by Baraba: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Poslednja prepravka: anchi22 on Pon Jul 14, 2008 5:27 am; ukupno izmenjena 2 puta

nikolaidis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2003

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 15, 2008 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Propast,skocio evro,ovi nasi majmuni izgubili od san marina,sutra opet na posao da me je*e sef mame mu ga razbicu ga,stigo racun za struju a tebe boli uvo lezis i guzis se a o svemu ja da brinem...

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 15, 2008 11:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim ponešto ka to dragi, volim da mi to radiš ali ništa pretjerano al najviše me pale uzdasi

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing ovako Reci ne po uzdasima i izrazima na licu znam sta kada i kako uraditi sta mu prija a sta dovodi do ludila nema potrebe za reci Wink

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 11:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zadnji put san mu izbeštimala i mater i ćaću...
Iša je stat namjerno a ja luda Exclamation Exclamation i onda sanmu rekla... **** ** ti **** ako stanes ... **** me Laughing Laughing Laughing , ne znan ni sama odakle to izađe Laughing Laughing Laughing , inače san umjerenija Laughing Laughing Laughing

jerumi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 31 Maj 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 3:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni nekako to'volim te' tokom seksa dodje kao klise... vise volim kad mi to kaze u nekoj situaciji kad najmanje ocekujem... volim kad mi prica prljavo u toku sexa, i ja volim da pricam prljavo, dobro ne bas, kurvo kucko i sl, al uostalom zna on sta vec treba da kaze da odlepim onaki svojski Embarassed

serbia_989
Schatzi
<b>Schatzi</b>

Godine: 35

Datum registracije: 30 Jul 2008
Mesto: Subotica, Srbija!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 03, 2008 3:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa pravo da vam kazem ni ne obracjam paznju na to .......... ali uglavnom sve sto ona cuje od mene je uspori ne zurim nigde............... aj sad ti gore Embarassed

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Reci tokom sex-a? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon