:: |
Autor |
Poruka |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
Pa i ja sam ga trazio i nisam mogo nigde da ga nadjem ali cim ga nadjem bice postavljen na sajt
|
_________________ Pravila Fontane Zelja
 |
|
|
|
 |
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član

|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....

|
|
Jos se vazi za Gordaninu pesmu, ako je neko nadje...
A sad mi treba od Sandija Cenova - Daj nasmesi se....ako neko ima
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
 |
ticmaopel S verom u Boga

|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд

|
|
|
|
 |

|

|
|
Ja sam nasla Gordanu
Sandi mi jos uvek treba....pesma je jako stara...
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
 |

|

|
|
Jelena vip novi cd???
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Ajde sada okice na Pravilnik Fontane zelja
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Ja procitala, al ne znam sta se odnosi na mene
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Jedan dan - jedna pesmica
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |

|

|
|
Ahaaaaa
Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|