:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | A ako nemam gde - onda nikome nishta. |
Prosto neverovatno da jedan Baraba od 1,90 odustaje pred tako malenom preprekom
Slađe je kad se čovek malo pomuči
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Da, probala i bilo je divno... Jeste da nema mogo mogućnosti za isprobavanje raznih poza, ali je bilo uzbudljivo jer je meni bilo, nešto, novo i drugačije...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Lijepa, dobra stara vremena kad nije bilo nigdje drugo nego u autu.Kad se nema gdje drugo i autu je odlicno iako je tijesno ali ako je ona ta prava onda nista ne smeta!
|
|
|
|
|
|
veca_vestica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 08 Feb 2005 Poruke: 22
|
|
Citat: | Lijepa, dobra stara vremena kad nije bilo nigdje drugo nego u autu.Kad se nema gdje drugo i autu je odlicno iako je tijesno ali ako je ona ta prava onda nista ne smeta! Very Happy |
Jos ako je i ona tesna
Auto, nije lose, al masnice su djavolske posle
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
KLICIC je napisao/la sledeće: | Lijepa, dobra stara vremena kad nije bilo nigdje drugo nego u autu.Kad se nema gdje drugo i autu je odlicno iako je tijesno ali ako je ona ta prava onda nista ne smeta! |
jelde? na stadion se ode i ozezi samo cekas kad ce ti ko kvrcanti na prozor
al bude dobro
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Probala sam u svim prevoznim sredstvima koje poseduje firma u kojoj moj bivši dečko radi..
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
_GaMBiT_ je napisao/la sledeće: | KLICIC je napisao/la sledeće: | Lijepa, dobra stara vremena kad nije bilo nigdje drugo nego u autu.Kad se nema gdje drugo i autu je odlicno iako je tijesno ali ako je ona ta prava onda nista ne smeta! |
al bude dobro |
Vidim ima i upucenih u te stvari i dobra mjesta u nasem Cazinu, ali u zadnje vrijeme najbolje je na Stovrela jer nitko ne smeta.
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
KLICIC je napisao/la sledeće: | _GaMBiT_ je napisao/la sledeće: | KLICIC je napisao/la sledeće: | Lijepa, dobra stara vremena kad nije bilo nigdje drugo nego u autu.Kad se nema gdje drugo i autu je odlicno iako je tijesno ali ako je ona ta prava onda nista ne smeta! |
al bude dobro |
Vidim ima i upucenih u te stvari i dobra mjesta u nasem Cazinu, ali u zadnje vrijeme najbolje je na Stovrela jer nitko ne smeta. |
Prijatelj mi je isao sa djecom u setnju prema stovrelima pa nalete da se svasta radi vani (ne u autu nego vani)
Ma gdje god covjek ode, Cazinjani kolo vode
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
lepa_Grozdana je napisao/la sledeće: | Raptore, uzjasi me! |
Nisam probao nikad nit nesto imam posebnu zelju da probam.
Zato sto su suzene mogucnosti za egzibicije.
|
|
|
|
|
|
malizec Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Avg 2007 Poruke: 153
|
|
sr**je totalno, a oduvek sam mislio da je to nešto vauuuu... Neudobno je ipak.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Probala sam, meni je to extra uzbudljivo i bilo mi je divno nije udobno al dobro je za promenu
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Ovako prvo upozorenje da bi se izbegle moguce saobracajke ovo ni pod kojim slucajem ne raditi.
Ako je zaista vruce desilo mi se da me osoba miluje nezno izmedju nogu ispod neke lagane haljinice dok vozim i verujte mi da nisam dugo vozila ili pak ja dok jaca polovina vozi da osim milovnja predjem na nesto drugo osecaj je extra ali kao predigra za ostalo bolje je malo vise prostora
|
|
|
|