:: |
Autor |
Poruka |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ne zamišljam nikoga. Potpuno sam se predala i mislima i telom samo njemu.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Charmed je napisao/la sledeće: | Malo neobicno pitanje:
Dok vodite ljubav sa partnerom(bilo da je to muz/zena,decko/devojka) da li zamisljate ili ste nekada zamisljali da ste sa nekom drugom osobom ,a ne sa tom s kim ste.Ako vam se to desilo,koji je bio razlog,sama neostvarena zelja ili je taj neko drugi bio bolji od sadasnjeg |
Ne... ne bih ni mogla da vodim ljubav, ako se svom partneru ne predam cela... u potpunosti... u tom trenutku postojimo on i ja i niko više... u mislima mi je samo on...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Potpuno sam njoj predan i samo mi je ona u mislima...
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Sto bih mislila na nekog drugog...Da zelim nekog drugog i da mislim na tog ne bih se decku predala cela i to uopste i ne bi licilo na sex..
|
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
To mi se desilo jednom, prošlo lito sa curom s kojom sa bija 3 miseca kad se to desilo odlučija sa prvi prikinit vezu jer sa ositi da više nema onog žara,zaljubljnosti i napetosti, ne znam kako je uopće do toga došlo al i ona je primjetila,šta je razlog da se to desilo, jel neka fantazija ili... jednostavno ne znam, možda smo dosadili jedno drugom,ili, bar ona meni...
Al to je grozno, triba uvik bit predan do kraja jer to onda ne liči na ništa ka šta je kazala nextajox
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Ne zamisljam nikog, da 'ocu da zamisljam ne bi bila snjim tako da sam predana i dusom i telom i nikad mi se nije desilo suprotno al valjda se to desava iz razloga sto ne vole tu osobu i jos pate i misle na osobu pre.
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Ne znam da li bih mogla da budem sa nekim, a da mislim na nekog drugog... Vidim i mislim na njega, mog 198
|
|
|
|
|
Monica2000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Maj 2008 Poruke: 23
|
|
Ako imam sex sa osobom, ne fantaziram o nikome drugome.
Vrjeme fantazije je vrjeme mastrubacije.
Tako je bar kod mene.
|
|
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
A ne,to je jako ruzno,i nije fer prema osobi sa kojom si trenutno. Svi smo ziva bica i normalno je da se dogodi,ali ako se dogodi,to znaci da ta osoba nije ona prava,zasto onda trositi vrijeme s njom.
|
|
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Charmed je napisao/la sledeće: | Malo neobicno pitanje:
Dok vodite ljubav sa partnerom(bilo da je to muz/zena,decko/devojka) da li zamisljate ili ste nekada zamisljali da ste sa nekom drugom osobom ,a ne sa tom s kim ste.Ako vam se to desilo,koji je bio razlog,sama neostvarena zelja ili je taj neko drugi bio bolji od sadasnjeg |
Zamišljala sam jednog dečka ima pola godine što sam ga upoznala............. al samo kad smo se ljubili...
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Da zamisljam nekod drugog bila bih sa njim, ne bih dozvolila sebi da jednog zelim a sa drugim vodim ljubav Znaci ne zamisljam nikog drugog, jednostavno posvetim svoje misli i emocije partneru, cak ne dozvolim sebi ni misli da mi odlutaju (zbog obaveza, posla ili nekog problema) taj trenutak je hmmm nesto sto treba da bude uzbudljivo, vruce, nikada isto ni monotono O svemu ostalom cu razmisljati kasnije
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|