www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Što da uopće kažem doktoru? :)
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 8:50 pm    Naslov poruke: Što da uopće kažem doktoru? :) Na vrh strane Na dno strane

Ovak, da krenem Very Happy Very Happy
Već neko vrijeme gubim tjelesnu težinu ( nije namerno, to ne bih si uradila nikad jer sam itako sva štrokava Mr. Green ), već sam negdje pisala - kad ujutru ustanem što pojedem, svarim za uvijek točno dvije minute i gladna sam opet. Onda opet jedem i opet svarim. Doslovno jedem samo da ne bih pala u nesvjest jer čim osjetim bol i glad u stomaku, kreću mučnina i trnu mi ruke. A kad nešt pojedem - ja to svarim onak..svarim, jelte i to ode iz mene. U poslijednje vrijeme, imam užasne bolove u stomaku za koje sam mislila da su zbog mjesečnice ali nisu, nastavljaju se i poslije nje i ja tad vrištim od bolova, ne mogu disat. Prestala sam se znojiti potpuno, jedem normalno ali ne vrijedi, u meni ništ od hrane ne ostaje, sve izbacim ( ne povraćam ).

Eto, tak, i što ja da kažem svom lekaru kojeg tko zna kad ću posjetiti?
Sve ovo da mu napričam, opet će me poslati da vadim krv kao prije dva mjeseca kad mi ništ rezultati nisu rekli. Wink

milannik1
Mr. Bombastic
<b>Mr. Bombastic</b>

Datum registracije: 11 Mar 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 9:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da nemas gliste? Mr. Green Mr. Green

Danny Crane

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ja bih voljela da ih vidim (mislim, uvijek sam bila pantljičara Smile ) onda ali opet onda moram doktoru a na takve preglede me neće poslati prije nego izvadim krv i pričam pola sata što mi je.

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehehe ANdjela u pravu si, prvo ce te poslati da izvadis krv. Ja uvek kazem da je meni jako tesko da ovde dajem bilo kakve posebne savete, jer je sve to tesko bez ikakvih analiza a bilo bi krajnje neodgovorno. U tvom slucaju bi trebalo uraditi veliku krvnu sliku a ne samo onu standardnu, po meni (a nadam se da je dijagnoza tacna) moze da se desi da je problem u povisenoj funkciji stitne zlezde. Na tvom mestu otisla bih na internu kliniku ili kod nekog dobrog interniste, koji ce sigurnno pronaci u cemu je problem. Neka uradi i ultra zvuk stitne zlezde... Ajde da krenemo sa tim... Interna A je mislim tacna klinika u Beogradu. A ako ti neki privatnik treba, mogu rado da se raspitam...

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 06, 2008 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala na odgovoru miss. od noćas mi je opet loše. znači ja mogu otići pravo kod privatnog i tražiti snimak stomaka, želuca, ma svega, a?

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 26, 2008 8:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislin da se ti puno nerviraš, pa "varis" Very Happy.. ili to ili imas neke probleme s metabolizmom. Jer je nemoguće da pojides pa svaris nakon 2 minute.
A ako ti taj tvoj pametni ličnik nije reka ništa korisno jel..
onda lipo ajde u privatnika..*ebiga moras platit.. al vako ćeš bar znat na čemu si.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 19, 2008 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Može bit i to, ali što da radim, ja sam po prirodi najveća flegma koju je iko u životu upoznao, ali kaj se tiče posla, ne mogu bit takva. Ne mogu sjediti doma u 18h i razmišljat za kaj nešt nisam uradila do kraja Neutral Wink
Vadila sam krv iako su mi bolovi prestali, ništ nisu osobito našli, osim kaj su me poslali psihijatru Mr. Green Šalim se, nije smješno, rekli su mi da idem radit neki dopler pa kao poslije toga će vidjeti što mi je. A opet ništ nije vezano za stomak? Ili je? Dopler?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Što da uopće kažem doktoru? :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon