www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

I-day trazi
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Mar 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 3:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a dal vi i nabavljate strane pjesme....now sam ovdje pa nzm..jer mi treba pjesma od arash-a temptation al na ruskom jeziku.. Блестящие и Arash - Восточные сказки....swidja mi se pjesma mnogo a nemogu da je nadjem....tnx unaprijed

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ostavi mail kako bi neko od clanova mogao da posalje pesmu Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

antun@cg.yu puuuuno hvala

nadam se da cete moci da mi nabavite tu pjesmu....tnx

i ako imate album budvanskog festivala. 2008...goge sekulic 2008 i sanje djordjevic..... i album nevene avramovic - neprimjetna (nije now) molim vas posaljite mi...mozda mnogo trazim pa se izvinjavam Embarassed ....puno vam hwalaaaaaaa za trud

[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 5:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I-day je napisao/la sledeće:
a dal vi i nabavljate strane pjesme....now sam ovdje pa nzm..jer mi treba pjesma od arash-a temptation al na ruskom jeziku.. Блестящие и Arash - Восточные сказки....swidja mi se pjesma mnogo a nemogu da je nadjem....tnx unaprijed

pronađoh Very Happy

pesma se upravo šalje, a ti samo javni kad stigne jel sve ok Wink

I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 03, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jecika_84 je napisao/la sledeće:

pronađoh Very Happy

pesma se upravo šalje, a ti samo javni kad stigne jel sve ok Wink
stigla se ...puno hwala..........a mozes li ucinjeti nesto po pitanju mog drugog pitanja molimte.....kraljica si Wink ....hvala tiiiii puuunooo Smile

i ako moze od tajci lazemo se u trojeee tnxxxx

I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 11:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a dali neko ima kolekciju grckih obradjenih hitova ...... Crying or Very sad puno0o0o0 vam ljudi hwala sweima...molim was ko moze nek pomogne tnxxx Smile Smile Smile antun@cg.yu eo vam 05 adresa

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim clana I-day da ne spamuje non-stop u ovoj temi, kada neko od clanova pronadje pesme, sigurno ce poslati, a do tada - malo strpljenja Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 05, 2008 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

škorpijica je napisao/la sledeće:
Molim clana I-day da ne spamuje non-stop u ovoj temi, kada neko od clanova pronadje pesme, sigurno ce poslati, a do tada - malo strpljenja Wink
izvinite,nisam znao,izvini skorpijice....hvala na razumjevanju. Sad Sad Sad puno hvala

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 5:31 pm    Naslov poruke: :P Na vrh strane Na dno strane

a dali neko ima kolekciju grckih obradjenih hitova ...... Crying or Very sad puno0o0o0 vam ljudi hwala sweima...molim was ko moze nek pomogne tnxxx Smile Smile Smile antun@cg.yu eo vam 05 adresa

Poslata ekstremno obimna kolekcija gorepomenutom clanu! Razz

I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 5:39 pm    Naslov poruke: Re: :P Na vrh strane Na dno strane

Raziel@Nosgoth je napisao/la sledeće:

Poslata ekstremno obimna kolekcija gorepomenutom clanu! Razz

hwala hwala puno0o nadam se da ces mi pomoci o5 ako zatreba.....i izvinjavam se opet,now sam pa nisam znao0o ...nadam se da mi oprastate Laughing Embarassed Smile nemogu nigdje da nadjem album nevene avramovic neprimjetnaa....pa ako ko moze nek pomogne il budvanski fest. 2008 il goga sekulic

slatkica-be
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 31 Jan 2008
Mesto: belgijaaa

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imas album goge sekulic ovdje na ovom sajtu samo udji u podforum download mp3 i kucaj goga sekulic

tu gde ljubis, koza puca

Znala sve i na sve pristala
samo jednom sam zablistala
nije ljubav sve sto vidis
zato pazi kome zavidis

I-day
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 07, 2008 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slatkica-be je napisao/la sledeće:
imas album goge sekulic ovdje na ovom sajtu samo udji u podforum download mp3 i kucaj goga sekulic
hwala na obavestenju,a ima li ostalo isto na domaci.de...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> I-day trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon