:: |
Autor |
Poruka |
Vista Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 56 Mesto: Banja Luka
|
|
na zalost na turizam se malo paznje posvecuje sto ce naravno u nekom periodu koji je ispred nas biti itekako popravljeno jer lokacija ima dosta samo ih treba dotjerati i uciniti po turiste zanimljivim (i uredjenim naravno)
|
_________________ Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated! |
|
|
|
|
aleksandar111 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 417 Mesto: Herceg Novi
|
|
nikad nisam bio u BL i to mi je grad koji bi volio sto prije da posjetim i ostanem makar 10-ak dana,jer sam cuo da je za provod dusu dao...
|
|
|
|
|
|
kuhar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 42
|
|
banja luka je jedan od najljepsih gradova u BiH
|
|
|
|
|
|
djordje357 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 8 Mesto: Novi Sad
|
|
Nisam nikad bio u Banjaluci ali sam se naslusi lepih stvari , nadam se dacu u skorije vreme doci do Banjaluke da je malo razgledam pozdrav svima iz Republike Srpske.
|
|
|
|
|
|
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Mnoge moje uspomene su vezane za BL...tamo idem svake godine i obozavam ga
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Zadnji put sam bio u Banja Luci pred sam početak rata, negdje 91'. Grad koji mi se tad kao klincu jako svidio, i grad, koji bi sad volio ponovo da posjetim. I da pitam, nekoga ko zna, da li zna, i stvarno ovo mislim bez ikakve provokacije: šta je sa Ferhadijom? Jel se to išta radi na tome, ili je sve stalo?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Ih,sta da vam kazem pa bwe to vam je najljepsi grad RS,grad na Vrbasu,moj rodni grad,i ponosim se time!!! Svi koji nikada nisu posjetili Banja Luku,ja vam toplo preporucujem da je posjetite sto prije,pogotovo sada u ljetnom periodiu,da se malo brcnete u Vrbasu Da obidjete grad,da pogledate ponos Banja Luke,tvrdjavu Kastel,Banj brdo poznatije kao Sehitluke (Shehitluke)...Prosetate kroz Gospodsku,park Mladen Stojanovic,i jos mnoge znamenitosti koje vam nudi nas grad.Obisla sam dosta zemalja i gradova,ali iz moje Banja Luke nikada nebih otisla...Vjerujte kada vidite pogled sa Sehitluka i osmotrite cjeli grad necete ostati ravnodusni...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|