:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
^^Ima, recimo... ti si je "ostavio", ona nije imala nikog drugo posle... pa si se "vratio" njoj i tako to. Mada, na ovo mozhemo da filozofiramo, u smislu: "Da li je shija ili vrat?". <-- Jedan primer.
A shta ima fali? Hmmmm... mozhda koja kinta da se ulepshaju - ne zna se. Nisam niti Bulat - niti Car, al' me potaklo da prokomentarishem.
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
pod ostavljene mislim na skoro ostavljene, povredjene...
sto trebaju decka na poluvolej, penal (osveta, tako to)
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Sa svakom moze biti lepa avantura.
Ali ja bi se licno klanjao od bolesnih zena.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
1. ljubomornih
2. ljubomornih
3. ljubomornih
4. zlonamernih
5. tracara
|
|
|
|
|
|
Kezmanomania Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 109 Mesto: IJmuiden
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | edit: tako mi i treba kad ne procitam naslov.
Evo 5 komaTa:
1. iskompleksirane
2. udate
3. mutave
4. Beogradjanke
5. maloletne | Hahhahaha care, nemam sta da dodam!
|
|
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
1.bogatih-razmazena derista
2.udatih
3.zlobne-mrze ceo svet!
4.klinke-koje neznaju ni nos da obrisu
5.istripvane, ili umisljene da mnogo dobro izgledaju!
a najgore su gojazne!!! one mrze sve sto je mrsavije od njih!! najgori kompleksi koji postoje, a i najljubomornije su takve devojke!!!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: |
Zakljucak: Da zena valja i Bog bi je imao |
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
jerotije je napisao/la sledeće: | BulatCar je napisao/la sledeće: | 1.ostavljenjih
|
Tesko da postoji osoba koja nikad nije bila ostavljena. A sta to njima fali? |
izvinjavam se sto se mesam u muski deo,nisam mogla da odolim.
tacno,jerotije.
ostavljene zene,devojke,kako god,ponekad su malo nestabilne i pomalo podozrive,polazim od sebe.
lepo je da ih izbegnete na neko vreme,ali da i pokusate da im se priblizite,nisu one nista razlicitije od drugih devojaka,samo su mozda trenutno,a neke nazalost i stalno,malo vise povucene u sebe.
toliko.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
milannik1 je napisao/la sledeće: | 1.bogatih-razmazena derista
2.udatih
3.zlobne-mrze ceo svet!
4.klinke-koje neznaju ni nos da obrisu
5.istripvane, ili umisljene da mnogo dobro izgledaju!
a najgore su gojazne!!! one mrze sve sto je mrsavije od njih!! najgori kompleksi koji postoje, a i najljubomornije su takve devojke!!! |
Lijepo napisano i tacno, posebno kad su u pitanju bogate razmazene, i one kao sto kazes sto ne znaju da nos obrisu.
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Knjiga sa savetima o ljubavnom životu nudi nekoliko duhovitih opisa tipova ličnosti koje bi trebalo zaobići u širokom luku.
Vodič "Bullies, bitches and bastards" delo je dve britanske novinarke, koje su u jednoj knjizi okupile razne tipove ličnosti sa kojima se možete susresti u svakodnevnom životu. Ajlin Kondon i Amanda Edvards upućuju vas ko su loši momci, devojke, ali i šefovi, prijateljice, rodbina…
Među potencijalnim devojkama, izdvaja se nekoliko loših tipova ličnosti.
Ispitivačica je boginja pitanja i kvizova. Sve što uradite ili kažete biće pod najstrožom proverom. Ako ste je neobično pogledali još 1994, ili ste se usudili da se ne javite na telefon pod bednim izgovorom da ste u bolnici, zapamtila vam je to. Ironično, njena najčešća rečenica je "ne volim da analiziram previše".
Neodlučna i nestabilna - ovakva devojka na prvi pogled je šašava i zabavna, ali to krije neke lošije modele ponašanja. Možda vam je najpre bilo simpatično što joj je stan ukrašen plišanim životinjama, i što tvrdi da je njen pas razume, ali vremenom uviđate da tu postoji više problema. Ovakva devojka verovatno je sklona tome da u pola noći testira vašu odanost izjavom da vas napušta, samo da bi videla kako ćete reagovati.
Zapovednica - stanite mirno! Ona će vam naređivati, a možda vas i ponižavati. Ovakav tip ličnosti prepoznaćete ako pokušavate da parkirate automobil, a ona vam suflira sa suvozačkog sedišta, i na kraju vas iskritikuje. U suštini, potreban joj je neko nad kime će iskaljivati svoju moć.
Sponzoruša - u našem prostoru i vremenu, ovaj fenomen je dobro poznat, a autorke knjige nazivaju ga "što je tvoje, to je i moje". Proveravaće vašu imovinu, i svoju naklonost dozirati u skladu sa istom. Ako niste spremni da plaćate za nečiju pažnju (i to bukvalno), zaobiđite je.
Tužbalica - devojka koja stalno plače. I sa razlogom, i bez njega. Ne radi se o depresiji ili iskrenoj nesreći, već o obliku manipulacije. Ne nasedajte.
Koketa - ona će flertovati sa svakim muškarcem kojeg vidi, makar vi bili sa njom. Pošto je to "zabavni sport", neće shvatati zašto to vama smeta. Tokom izlaska, njen izgled biće joj važniji od razgovora ili zabave.
(MONDO, foto Guliver/Getty images)
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Sta, samo 6 tipova?! Ja bih rekao da je taj spisak barem 3 puta duzi.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|