:: |
Autor |
Poruka |
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Posto si usao u 1.ligu moj ti je savijet da pokusas da dovedes brazilce ili argentince na pozajmicu,sto vise to bolje
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
ljubo085 je napisao/la sledeće: | Posto si usao u 1.ligu moj ti je savijet da pokusas da dovedes brazilce ili argentince na pozajmicu,sto vise to bolje |
hm, evo sad cu da nastavim drugi dio prvenstva, zadnji sam, ali sad cu da trgujem u prelaznom roku , citamo se za sat-dva
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
igram menagera 2008 super mi ide igram zagrebom i deportivom doveo sam milion igraca ali imam katastrofalan problem dođe mi do 5.12.2009 godine i ispiše "A SERIOUS ERROR / CRASH DUMPS"
i izađe mi iz igre zna li neko od vas kako nastavit pa da se i ja ukljucim u razgovor o ogracima i taktici
|
|
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
hm....ja ne znam sto je to,mozda ti memorija ne dozvoljava ili je patch slab,sta znam,lupam.... Ja sam stigao do 2012 , nisam ga palio vec 2 dana,imam odlucujuci mec sa Seltikom u grupi UEFA cup-a.Ako ga dobijem,idem dalje.Ali to ce bit veomatesko jer igram saSlovackim Kosicama
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
emirzen Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 91
|
|
ljudi imam pitanje
Igram deportivom i kupio sam rafaela sobisa on je brazilac,ali je prosllo 750 dana i dobio je spansko drzavljanstvo medutim pise mi opet FGN i moze igrati samo kao stranac,a dozvoljeno je samo imat 3 stranca u ekipi.Isto je i sa Barbarezom koji ima njemacko do cega je to ?
|
|
|
|
|
|
Rade Vulevic Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 15 Sep 2008 Poruke: 5 Mesto: Beograd
|
|
manager je najjaca igrica samo je malo lose kad uzmes dobar tim!
Ja igram sa parizanom doveo sam neke igrace iz brazila na pozajmicu ali su slabi, nasi mi traze velike pare za nase igrace a na pozajmicu nedaju nikog! Ali ja sibam u ligu sampiona.
[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Rade |
|
|
|
|
nemanja pg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 5
|
|
ja jos nisam probao game, pa nekoliko rijeci o njoj, ukratko. . .
|
|
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
emirzen je napisao/la sledeće: | ljudi imam pitanje
Igram deportivom i kupio sam rafaela sobisa on je brazilac,ali je prosllo 750 dana i dobio je spansko drzavljanstvo medutim pise mi opet FGN i moze igrati samo kao stranac,a dozvoljeno je samo imat 3 stranca u ekipi.Isto je i sa Barbarezom koji ima njemacko do cega je to ? |
To se i meni desavalo igram sa Viljarealom,ali procice!
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
ALEEX Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 375 Mesto: iza 7 mora,brda itd....
|
|
Football Manager 2009
Da li ste igrali?
Kakvi su utisci?
Last edit by Makro
|
_________________ Ako hoces da te svi mrze, reci svakome ko je ko. |
|
|
|
|
minja13 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Dec 2008 Poruke: 7
|
|
ALEEX je napisao/la sledeće: | Football Manager 2009
Da li ste igrali?
Kakvi su utisci?
Last edit by Makro |
ja sam igro s dosta klubova i , recimo najdulje sam igro s milanom, odigro sam tamo sedam sezona i ousto ,pošto mi više nije bilo zanimljivo.
igrica je fenomenalna a najjači igrač mi je iz bayerna kross, strašan igrač i jako jeftin
|
_________________ haris je kralj..... |
|
|
|
|
miloos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 31
|
|
Mnogo dobra igra,cak sam nasao i drugara koji igra Za smederevo i on je 91 godiste !!!!
Mnogo su se potrudili da je odrade,svaka im cast!
|
|
|
|
|
|
devla94 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 13 Feb 2008 Poruke: 21 Mesto: Cacak
|
|
Pre sam igrao ovo,smorilo :S
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|