:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Može, ali otkad mi je visoka temperatura tog procesora umalo spržila komp, rado ga se klonim
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
markosvaba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 59
Datum registracije: 07 Mar 2008 Poruke: 10
|
|
Pozdrav za sve hteo bi da prodam moj komp pa me interesuje jel moze te mi reci koliko on vredi.
Konfiguracija je
Procesor:Amd Sempron Palerno Jezgro 3000+ radi na 1808.00 Mhz
Hard Disk: wdc wd2500js-60MHB5
Maticna ploca: AsRock K8NF4G-VSTA
Graficka Karta: Nvidia 6100 nForce 405
Ram memorija: 512 DDR Kingston
DVD rezac: Pioneer 112 D
Monitor: LCD Philips 170 S ima extra sliku ljubi ga majka.
I naravno Kuciste sa napajanjem od 400w
Skener Mustek Bear Paw 1200+ radi ko podmazan
Koliko mogu para dobiti za ovaj komp
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Trazi 300 ispod 200 ne silazi.... Oko 250 bi trebalo da prodje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Me zezas ili za 300e moze zver da se kupi naspem ovog
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Komotno možeš ići na 250, ovo je sasvim solidan komp, jedino što bih mu dodala je još RAM-a. Komponente su skroz ok.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
koliko rama da dodam 512? to je 12e
Trazio sam 300 jel sam preterao
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
markosvaba je napisao/la sledeće: | koliko rama da dodam 512? to je 12e
Trazio sam 300 jel sam preterao |
Zavisi sad kome prodajes. Ako prodajes preko oglasa lupi 300 slobodno mozda naleti neko A ako ti zoves ove koji rade otkup reci im da ne znas, da si razmisljao o 300 on ce da ti kaze da si lood a ti kao naivan pitas "koliko bi moglo?". Tako okreni sve iz oglasa znachi ima ih stalnih oko 5-6 i svi ce ti reci neku svoju cenu Ti se nadji u najvecoj i eto reshenja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Svi kazu 100-130e meni je to malo ako uzmem ram jel cu moci da ga prodam za 300
I kada bi prodao nekom za trista bilo bi super mogao bi da kupim nov komp sta mislite u njemu txt je fajl da ne pisem
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
130? Nema šanse, cena je preniska. Pa ja sam za toliko prodala svoj stari komp koji je barem 3x slabiji od tvog dodaj još 512 MB RAM-a i onda ćeš ukupno imati 1 GB, čisto radi lakše prodaje i malo više cene. Ni slučajno nemoj ići ispod 200e.
Novi komp: fina kombinacija, jeste da nisam AMD fan, ali koliko znam ovaj procesor je prilično solidan, a NX8800GTS je odličan izbor grafičke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
|
|
Geil Ultra je jedna od najpoznatijih i najstabilnijih sorti RAM memorije, tako da tu nećeš pogrešiti - pogotovo ako koristiš Vistu, za nju je poželjno imati 4gb. S druge strane, možeš uštedeti malo na monitoru (naravno ako se ne baviš grafičkim radom, nego mislim na dobru kućnu upotrebu), uzmi LG L225WS ili L222WS. Samsung koji si naveo na linku, koliko vidim, košta oko 250e.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|