:: |
Autor |
Poruka |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd
|
|
Velike, plave kovrdze... Prvo ravna ko daska, pa sitne kovrdzice, pa evo sad ove valovite, nezne...
|
_________________ Pozdrav sa bazena |
|
|
|
|
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...
|
|
Marka cetke je "rowenta",i laka je za upotrebu,u zavisnosti od duzine i tvog tipa kose toliko ce ti vremena i biti potrebno da je izravnas.meni za moju kosu je potrebno 35-45 min.rezultati su savrseno isfenirana kosa.cetka sama i susi i rotira,sto je puno lakse nego da u jednoj ruci drzis cetku a u drugoj fen
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ja imam onaj rowenta fen (kombinacija pegle i četke) i s njim mi treba dost vremena, a na četku samo malo poprvim, ja se s četkom u jednoj a s fenom u drugoj ruci polomim a ne izravnam dobro.bum probala tu rotirku, ak ti to tako brzo obaviš ja bi trebala još brže jer moja kosa je samo valovita a ne kovrčava.fala na info.
|
|
|
Maky87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2008 Poruke: 14
|
|
Uh nije ni ravna ni kovrdzava. Nesto izmedju
Uglavnom nema sanse samo da je osusim i ostavim.
Ili je moram fenirati ili kovrdzati.
|
_________________ ...Iz nicega osmeh jos stvoriti znam... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ravna iako mi se sviđa i blago talasasta
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ja svoju kosu skoro cijelo ljeto nisam ravnala.I baš mi se sviđa.Onako valovita baš ima ljetni izgled.Sviđa mi se to sad preko ljeta, a i ne da mi se ravnat stalno.A kad sam bila u Puli na plaži, poslje kupanja mi se tako lijepo nakovrčala da sam htjela da zauvijek ostane takva.Lagane kovrče mi baš nekako izgledaju ljetno, a sve što je ljetno ja volim.
|
|
|
sanja***** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 12
|
|
Ja imam ravnu kosu,i mislim da je ravna mnogo ljepsa
|
_________________ Ja nisam luzer, o naprotiv, meni je osmeh lajt-motiv.
Ja nisam luzer, ja imam nas, a za svet - ko te pita? |
|
|
|
|
sexy seka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 10 Avg 2008 Poruke: 175 Mesto: ....europa....
|
|
ja imam dugu ravnu kosu...
dosta dugo sam svaka dva dana prala kosu i uvijek splela pletenice, tako da mi kosa bude frčkava, pa su svi mislili da i imam prirodno frčkavu kosu,
ali sada mi je ipak ljepša ravna i drago mi je što je takva...
|
_________________ Visoka i iskvarcana
kosa duga, ispeglana
pola grada ona pali
jer joj ništa baš ne fali
Ona premija je prava
zgodna riba, boli glava
dugi nokti, kosa plava
nasminkana i kad spava |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|