:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Dread Lord je napisao/la sledeće: | 063 je bolja..Jedino po cemu je bolja MTS mreza jeste sto ima 3G.. |
Valjda sam ja jos uvek pristalica one reklame "Kupujmo domace" pa se drzim Telekoma
Salu na stranu mt:s se dosta poboljsao mada i Telenor ide tu odmah rame uz rame tako da iskreno - po meni to vise nema razlike
|
|
|
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: |
Valjda sam ja jos uvek pristalica one reklame "Kupujmo domace" pa se drzim Telekoma
|
Citat: | Salu na stranu mt:s se dosta poboljsao mada i Telenor ide tu odmah rame uz rame tako da iskreno - po meni to vise nema razlike |
Moze se reci...Iskreno od kada sam kupio prvi fon pa sve do danas koristim 063 i koristicu ga do daljneg...U navratima sam koristio 064..
U martu kada uvede Telenor 3G.. i jos ako bude jeftinije od Telokom 3G-a..Ja mislim da ce svi preci na Telenor mrezu
|
|
|
|
|
|
daredevil Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jan 2004 Poruke: 3 Mesto: Kosovo
|
|
064 mt:s - Najbolji znaju zasto....Sa njima je lakse...
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja imam O63 jer je starije nego 064,pa zbog navike tako i ostalo...
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
064- najbolji (za sada)
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
064
Nokia ili Samsung?
Pardon, pardon, ja opet mislio da nije tema ili ili.
Dakle, moj odgovor je : 064.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
iskljucivo 64...izuzetno sam zadovoljna uslugama koje pruzaju i ne pada mi na pamet da ih menjam...pogotovo sad kad je na scenu stupio i vip...sad ce se svi utrkivati ko ce nuditi vise mogucnosti svojim korisnicima
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
velociraptor je napisao/la sledeće: | 064
Nokia ili Samsung?
Pardon, pardon, ja opet mislio da nije tema ili ili.
Dakle, moj odgovor je : 064. |
Ahahaahahahahah a lik si
I ja velim 064, kad sam bila u Žiču, Kraljevo i Vrnjačku Banju prije 2god, kupila sam 064 jer su mi rekli da je bolji i zadovoljna sam bila dobro je poslužiJo nema što koristan čo'jek, tj. broj
|
Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ datum Sre Jul 18, 2007 4:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
radim u telekomu,tako da 064
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Vec 8 godina koristim 064 karticu i nemam nameru da je menjam
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
škorpijica je napisao/la sledeće: | Vec 8 godina koristim 064 karticu i nemam nameru da je menjam |
izrode, nemoj da te drukam ovde
koristim i 064 i 063, od skoro i vip karticu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Ivan015 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Sabac
|
|
Ako mene pitate 064 definitivno.... Mahom sam koristio 064 karticu
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|