:: |
Autor |
Poruka |
Venceremos Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 3351 Mesto: Santa Clara
|
|
moj buraz ima problema s tim, ali njega bas zaboli neka stvar za tim, nesto se rodjaci mijesaju za brezveze...
|
|
|
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
nikakva poslusna zenica. ti imas svoje pravo. ak se on moze zaebavat mozes i ti. a pusti to sto drugi prigovaraju. pa oce slusat druge ili onu koju voli ?????
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ne volim da mi se mesaju!!!
volim da saslusam svaciji savet ali je moje da li cu da ga poslusam ili ne!
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
ne moze niko da se umesa dok neko od nas dvoje to ne dozvoli...
a kada se to desi... jbg... pokusati ispraviti stvari... naci pravi put za dalje u dvoje...
a ako ne... puca neminovno...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Imala sam iskustva sa tim, i mnogo je bolelo....Ali, treba se zapitati da li je to vredno patnje!?
Uspela sam da ih pobedim, zajedno sa njim.....i vredelo je borbe
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ne volim da mi se mešaju u vezu..Dovoljno sam zrela da mogu sama misliti šta je dobro za mene a šta ne..
|
|
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
To je najgora stvar kad se netko mijesa u vezu i zna biti jako tesko i neugodno.Ja to nikad ne bih uradio nekom drugom pa tako ne zelim ni da se meni netko mijesa u vezu.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Meni niko ne moze da se mesa dok ja to ne dozovolim. Kad pocne da se mesa samo kratko i jasno delovati...nema mesanja. Ja sam svom rekla da mora da veruje meni, i ja njemu...a ono sto ostali pricaju nek pricaju pticama
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Da... pokušali su da se umešaju. Neki ljudi prilično bliski... Na razne načine. Ali, nismo im dozvolili. Nije bilo "pukotina", tj. crva sumnje u nas ni sa moje ni sa njegove strane, zato smo i dobili bitku
Bitno je čvrsto verovati u osećanje koje vas veže, ali to ne vredi ukoliko i partner nema isti snažan stav. Ljubav vredna borbe će izdržati iskušenja
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Dok moj muž i ja ne dozvoljavamo da se neko meša u brak, drugi će moći samo da pričaju i da to nema nikakvog efekta na našu sreću. Međutim, kada jedna strana popusti, ili obe, tu dolazi do bolnog razlaza.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Od svakog sam spremna da cujem savet. Ja sam iskreno jednoj drugarici rekla da je non stop sa momkom i da vise nije ista, da je postala ljubomorna, da mu ne da nigde da ide, a uz to ni ona nigde ne ide bez njega. E sad, ona mi je jako bliska drugarica pa je to shvatila kao savet, isto kao sto bih i ja to tako shvatila od nje. Medjutim, kad pocnu one price "Sta ce ti on? Ostavi ga! bla bla bla", tad ne dam nikom da se mesa. Ali svaki savet jako dobro primam
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Naravno da ću saslušati šta ko ima da kaže i odvagati iskrene i lažne primjedbe kao što to inače u životu i činim, ali kroz cijeli svoj život, iskrena da budem, rijetko je ko imao priliku i mogućnost uticati na mene i pokvariti mi bilo koju vezu sa bilo kim. To smo samo mi u stanju da učinimo nerazumijevanjem, nepoštovanjem kao i nepovjerenjem u onoga ko je sa nama.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|