:: |
Autor |
Poruka |
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
ja imam skinoren i mi nista ne pomaze.. sad cu probat klindamicin pa da vidim
|
|
|
|
|
|
Marija... AnGeL_oF_LoVe
|
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 2549
|
|
Nemam nekih velikih problema sa bubuljicama, ali po iskustvima drugarica znam da je Loreal jako dobar...Zapawo to je ciscenenje lica u tri koraka....Pokazalo se efikasno kod njih, tako da bi bilo dobro probati...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Evo mogu reci da je Klindamicin supar nemam vise toliko buboljic..
Koristim i Neutrogena Visibly Clear 2v1
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Klindamicin koristite samo ako nemate velike probleme sa licem,malo bubuljica i pomoci ce.
Za teze slucajeve bas i ne koristi toliko.
Najbolje je da kupite tablete pivskog kvasca,to je veoma zdravo.
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
lukas_1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 06 Jul 2006 Poruke: 20
|
|
klindamicin ti isusuje kozu jako...a skinoren ti je vjerovatno dermatologinja prepisala..meni to nista nije pomoglo ..najbolji su ti eucerin zeleni tonik i njihove kreme i avene cleanence emulsion ako zelis da ti nestane crvenilo..a ak oces da ti sve nestane moras u austriji il negdje vani kupit,znam da nema u hr,srbiji ni bosni... BENZOYL PEROXIDE 10% ili 5% ovisi...a i moze se kupit samo na recept al cuo sam da daju i bez tog u austriji..vjerujte mi na svim forumima svijeta ga hvale pa se cini kao neko cudo..al ja osobno nisam probao al kazu da je super..al da je jako jak pa se mora pazit.
i da..zaboravio..ako imate dosta mitasera ili bubuljica prvo preporucam kod kozmeticarke na mehanicko ciscenje da ona to pocisti..malo ce bolit..malo ce vam krv ic ali sve ce bit cisto..i onda tek tonike i kreme..jer bez toga nista..a vjerujte mi tako najbrze odu.
|
|
|
|
|
|
mensurr Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Apr 2008 Poruke: 1 Mesto: KRANJ
|
|
ovo sa limuno cu da probam a i sa rakojom
|
|
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Najbolji "lek" protiv bubuljica je redovan odlazak kozmetičaru, naravno, majstoru svog zanata.
Protiv prvih znakova starenja uzela sam Eveline kremu za područje oko očiju...bolje sprečiti, nego lečiti...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|