:: |
Autor |
Poruka |
Scarface_20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jun 2008 Poruke: 2
|
|
Pozdrav!
Instalirao sam novi Windows XP na Toshiba laptop i posle toga onaj touchpad (mouse za laptop) ne radi. Instalirao sam sve moguce drivers za njega, al opet nista ne radi.
Dali neko zna o cemu se radi ovdje?
Hvala i prijatno.
|
|
|
|
|
|
Vaxter Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Sep 2004 Poruke: 605 Mesto: Šimanovci
|
|
Prvo i osnovno, da li ti ga sistem uopshte vidi?
Pogledaj u device manageru da li postoji Neki pointing device instaliran, ili neki unknown device.
Da bi de osigurao da li je hardware ispravan, podigni neki live linux.
Knoppix linux, ubuntu, kubuntu, mint, sam...
Mozesh i neki winpe i sl...
|
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Vaxter je napisao/la sledeće: | Prvo i osnovno, da li ti ga sistem uopshte vidi?
Pogledaj u device manageru da li postoji Neki pointing device instaliran, ili neki unknown device.
Da bi de osigurao da li je hardware ispravan, podigni neki live linux.
Knoppix linux, ubuntu, kubuntu, mint, sam...
Mozesh i neki winpe i sl... |
Pored svega ovoga, vidi lepo skini Everest, pa, ako ne znas ti, vidi sa nekim ko zna sa Everestom, moze taj program dosta da ti kaze.
I koji ti je to satelite? Daj konfiguraciju. Koji ti je pre bio system? Malo odredjeno, plz. Jer, ako ti je Vista pre bila OS, ne mozes iste drajvere da instaliras - retko se desi da imaju drajveri za takve delove i za Vistu, i za XP(desi se da ima za Vistu, a nema za XP, i ja imam taj problem sa LAN kartom)... Znaci, daj malo detalja, pa cemo videti nesto.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Koji laptop je u pitanju? Najverovatnije je problem u drajverima tako da bih se slozio sa Romeom po pitanju ovoga. Daj malo vishe informacija pa cemo pokusati da pomognemo.
|
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Verovatno je drajver u pitanu, kao sto su ti ostali ljudi napisali ovde.
Jesi li mozda pokusao da odes na toshibinu veb stranicu i potrazio drajver za tvoj model i za XP sistem?
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Verovatno je drajver u pitanu, kao sto su ti ostali ljudi napisali ovde.
Jesi li mozda pokusao da odes na toshibinu veb stranicu i potrazio drajver za tvoj model i za XP sistem? |
Podpisem!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|