_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...."
Baraba Džentlmen
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Hvala, nadasve poštovana, koleginice dameski. Veoma učtivo, da.
Samo da nisi slučajno pogrešila link?
Da nije ovaj
I na odgovor još čekam, no ima(m) vremena do smrti.
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
auuu kolega, nije valjda da aludiras na nesto
Baraba Džentlmen
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
Pa ti si pisala SMS. Ne ja.
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
ako ti tako kazes
Baraba Džentlmen
NaaFno, naraFno, svakako, svakako. Pravedniče.
u potpisu
uhoda
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
Link definitivno ispravan, na pravoj temi, sAmo će se kasti, nema na čemu
Oprosti što sam...
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Ja moram Baraba, da ti se još jednom izvinem. Fakat mi je krivo, a volio bi da stvarno to ovekovječimo, mislim, žao mi je pravo. Druže, nadam se, da če nam se ukazati ponovo kakva šansa, i nadam se da neću JA ponovo zahebati.
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
slatka_sanerka Anđeo s greškom
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
s obrazom dodjoh
bujrum
crnibiser samotvoja24
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
Evo da se i ja ovdje tuspasim
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Majstore,
Evo od mene za tebe nesto malo slatko al .. veoma vredno
Druzhe, ne se brigaj. Imamo josh dana i dana pred nama, nije LJ na kraj sveta. Nikako.
Teta shano, nejlepshe ti hvala od chika barabe.Ovo ce da ostane upisano u analima povijesti domaceg.
Aridje i teta crnibiser, sretosmo se pre neko veche, ne prichashe da imash te djakonije ne prodaju. A da ne behu to guje iz potaje? Hvala tebi, veoma.
King of kolo, eh, prodje meni mladost vrzeci po planinama i gorama, kao i shumama. Zato se skrasih na livadi i zelenoj travi. Hvala takodje.
A od mene jedna domaca, chisto protiv uroka, da se nadje.
Živeli drugari.
Strana 1 od 4
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma