www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

marjanovic91 trazi
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~
::  
Autor Poruka
marjanovic91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 11 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 29, 2008 11:48 am    Naslov poruke: marjanovic91 trazi Na vrh strane Na dno strane

Da li neko moze da mi posalje pesmu "Rade Kosmajac-Lutam" na mail? unapred sam vam zahvalan
marjanovic91@yahoo.com

marjanovic91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 10:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa dobro ako niko nema tu pesmu da li neko ima od Semse-Ostavljeni i od Sase Matica,pesma ide ovako:A mogla si da imas me sa mnom da zivis najbolje zbog tebe bih otopio i planinu od snega...

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

Godine: 39

Datum registracije: 12 Avg 2004
Mesto: tamo negde

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 31, 2008 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim te da ako ne znaš naziv pesme, prvo postaviš pitanje u ovoj temi Arrow http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=37891 pa tek kad dobiješ odgovor, ovde tražiš pesmu Smile unapred hvala Smile

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 04, 2008 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poslat Rade Kosmajac. Smile

marjanovic91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala ti puno... Very Happy

marjanovic91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

treba mi od tose proeskog mesecina i boze brani je od zla,ali na srpskom jer makedonski ne znam da pevam...please...

~SonicLady~
~Smiley~
~Smiley~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 9:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Šaljem za par minuta Wink

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 4:46 pm    Naslov poruke: :] Na vrh strane Na dno strane

marjanovic91 je napisao/la sledeće:
pa dobro ako niko nema tu pesmu da li neko ima od Semse-Ostavljeni...

Pesma ce biti kod tebe vec za nekoliko minuta! Razz

Uzivaj! Wink

marjanovic91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 28, 2008 9:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala puno!!
trebaju mi zvezdine pesme:
"kad si bio dete malo komsija te silovao..."
"ooo mama mama mama zaljubio sam se je video sam zvezdu..."
"veselo mi s tobom nekad bese kad si zvezdo bila prvak sveta..."

Raziel@Nosgoth
א Ali Alakinא
<i><b>א Ali Alakinא</i></b>

Datum registracije: 21 Avg 2007
Mesto: The Pillars of Nosgoth...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 29, 2008 3:34 pm    Naslov poruke: :] Na vrh strane Na dno strane

marjanovic91 je napisao/la sledeće:
pa dobro ako niko nema tu pesmu da li neko ima...od Sase Matica,pesma ide ovako:A mogla si da imas me sa mnom da zivis najbolje zbog tebe bih otopio i planinu od snega...

Kad si tako fin, evo i Sase Matica za tebe, a pesma se zove Arrow "A ti si izabrala njega". Mr. Green

Uzivaj! Cool

marjanovic91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 7:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala puno!!!
treba mi od ace pejovica-kuda ide ovaj zivot moj !!!
molim vas ljudi,sto pre..poludecu!!!

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 09, 2008 7:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

proveri mail Wink

samo javni jel stigla kako treba... Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ -> ~ Tražim ~ -> marjanovic91 trazi Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon