:: |
Autor |
Poruka |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Sto se tice mojih ciljeva u zivotu spreman sam sve da uradim kako bih dosao do tih ciljeva .. nekada se desi da te ciljeve moram da ostavim " na stranu " ali uvek se nadje vremena da se razmisli o tome i da se onda nastavi onde gde sam stao.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
 |
RomEo_90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö

|
|
Ja za svoje misljenje, ako dokazem da je ispravno, a i dalje me ubedjuju da nisam u pravu - pa ako treba, i ubicu. Sto se tice ideala - bez toga zivota i nema. Bez ideala Vas guta svakodnevnica. Jednog dana cete se probuditi, i reci sebi - Jaoj, imam 45 godina, dvoje dece, zenu koja je sa mnom samo zato sto imam us*an posao, migrenu i isijas. I onda cete shvatiti da niste trebali tako lako da odustanete od svojih ideala. Ja, npr, verujem u ono - sve se moze kad se hoce. I kad mi neko kaze da je nesto nemoguce, to mi kazu uglavnom oni koji ne mogu to da urade. Zato, sutra kad se probudite, setite se necega sto ste hteli da uradite kao klinac, ili klinka, a onda ste odustali jer su vam matorci isprali mozak. I uradite to. I bice Vam bolje.
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
please je napisao/la sledeće: | imam snove ali iluzije vise ne.
ne ginem za ideale iz prostog razloga:
ideal ne postoji |
slazem se sa ovim
idealno ne postoji , ali snovi u kojima cu doci do cilja i reci, ok, to je to, idemo dalje...
to mi ne moze niko oduzeti
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI

|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom

|
|
Na sve sam spreman,i sve sam spreman uciniti radi nekoliko stvari :
- porodica
- bliski prijatelji
- ljudi koji su spremni uciniti sve za mene i koji me vole i kad sam dole,u najtezim trenucima
Za takve ljude vrijedi poginuti,dati krv,dati zadnju kap znoja,zadnju suzu i posljednji dah,jer ako si prema takvima djubre,ne zasluzujes ni da zivis.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
 |
foryou10 Iskusni član

|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903

|
|
Ne opravadavam"Da cilj ne bira sredstva",to više nisu ideali.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | please je napisao/la sledeće: | imam snove ali iluzije vise ne.
ne ginem za ideale iz prostog razloga:
ideal ne postoji |
slazem se sa ovim
idealno ne postoji , ali snovi u kojima cu doci do cilja i reci, ok, to je to, idemo dalje...
to mi ne moze niko oduzeti |
Apsolutno se slažem.
Snovi su mi malo realniji, snovi su mi yapravo realni ciljevi koji se mogu ostvaiti.
|
|
|
|
|
 |
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS

|
|
Ma ljudi zivot je jedan,treba ga proziviti, i raditi stvari koje nas zadovoljavaju, mada biti idealista u potrazi za pravom ljubavi i nije losa stvar
[edit by :LOL: : pisanje teksta velikim slovima [allcaps] je zabranjeno pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite. ]
|
|
|
|
|
 |
slakoleonac Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 95

|
|
Ideala nema, ali za ono sto je meni izuzetno vazno, spremno zrtvujem sve.
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Nemam ideale u životu, što ne znači da se slažem da za ideale ginu budale.
Mogu da ne pravdam sredstva koja koriste, mogu da se čudim ljudima koji bi dali sve za ideale, mogu da se začudim šta sve smatraju i postavljaju kao ideal u svom životu, ali ja sama nisam od tih.
Da. A živim još uvijek, prošla sam mnogo toga i dobrog i lošeg i bez ideala.
Ljubav kao ideal? Nikada je na taj način nisam posmatrala. Ljubav je sastavni dio mene i nosim je kao nešto sa čim sam rođena. Da li bih poginula u ime ljubavi koju osjećam prema nekome? Ne znam, zaista. Nisam nikada došla i tu situaciju i ne znam kako bih se ponašala i šta učinila tada.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
Bobak_BL * Domaci Lazov *

|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

|
|
hm...covjek koji nije spreman da... da... zivot.... za neke ideale...
i nije bas covjek...s kakvim bih ja mogao da se druzim...
neki idali su vislji i vredniji od ljudskog zivota...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....  |
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Da. Nemam ideale, jer meni moj sestrić nije ideal, dječak od 8 godina i njegova sestrica od 11 imaju moju beskrajnu ljubav i za njih sam spremna dati život ako bi došlo, ne daj Bože do te situacije. Dala bih život, ali to nije ideal, to je ljubav, čista, bezrezervna i ona koja bi me natjerala da naudim svima koji bi nasrnuli na njih. To malo ima veze sa idealom, jedino ako ćemo ljubav zvati idealom. Nisam sigurna da li je to ideal ili ljubav, ali o ona je jedna vrsta ideala, pretpostavljam E to je možda kod mene slučaj. U svakoj prilici, bila bih u stanju ubiti ako bi njihov život bio u opasnosti. Da li je i to vrsta ideala, ne mislim o tom.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
beckham011 Upućeni član

|
Datum registracije: 22 Sep 2008 Poruke: 417 Mesto: планета Земља

|
|
Ja sam dosad barem 100 puta hrabro poginuo za svoje ideale!
Ali nekako uvek vaskrsnem!
|
_________________ Нисам писмен па зато не могу да оставим свој поптис овде. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|