:: |
Autor |
Poruka |
Ogi_20 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 26
|
|
Vidio sam ja iz bliza lepote Pariza
ludovao danima ulicama Rima,
ljubio sam od miline crnku iz Atine ne gubim iz vida Anu iz Madrida.
..Dozivio sve sam one iz djetinjstva snove
prosao sam pola sveta i jos mi se seta...
krenem tako ali zove ritam nase pesme zedna usta vode s one stare cesme
!!!Hej drugovi evo dolazim pa cemo se napiti i zapjevati ,
hej drugovi gde god bio sam nasa pesma pratila me iz dana u dan...
Kockao sam na ruletu bas svuda po svetu,
gledao sam i Majorku bio u New Yorku...
Dodirnuo mnoga blaga Praga i Cikaga i provodio dane na sve cetri strane,
dozivio sve sam one iz djetinjstva snove
prosao sam pola sveta i jos mi se seta
krenem lako ali zove ritam nase pesme zedna usta vode s one stare cesme..
Hej drugovi evo dolazim pa cemo se napiti i zapevat,
hej drugovi gde god bio sam nasa pesma pratila me iz dana u dan
Ko ima pesmu, neka mi posalje poruku ovde na forumu
|
|
|
|
|
|
ticmaopel S verom u Boga
|
Godine: 40
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 15666 Mesto: Београд
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Isti post je vec postavljen i to ovde http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2500443#2500443
Kada saznas naziv pesme i izvodjaca onda dodji ovde da trazis pesmu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Ogi_20 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 26
|
|
Znam, ali ja ni ne znam kako se zove pesma i ko peva, zato i pitam jel zna ko god...
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pa isto sam i ja napisala, kada dobijes tamo odgovor, onda dodjes ovde da trazis pesmu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Branko111 Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Sep 2007 Poruke: 405 Mesto: Breda
|
|
Trazenu pjesmu pjeva
Sasa Miranovic naziv pjesme je Drugovi, pogledat cu dal ja imam ako bude saljem.
Pjesmu imam i saljem u toku veceri, E nema adrese sta sada ?????
Pozdrav
|
_________________ Dodju tako vremena kada,
pametan zasuti,
budala progovori a
fukara se obogati... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|