www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

" pravi prijatelj "
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li postoji pravi prijatelj? Ili se ljudi samo zavaravaju time?
da
77%
 77%  [ 14 ]
ne
22%
 22%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 18

Autor Poruka
Nina_NS
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2007
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da postoji pravi prijatelj i ja imam tu srecu da imam 3 drugarice koje volim kao da su mi sestre,znamo se 13 god,ne pamtim ni da smo se ozbiljno svadjale,kada mi je bilo najteze sve 3 su bile uz mene,i uvek delimo i lepe i one lose trenutke...

Zoky_SLO_Cacak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jun 2007
Mesto: Postojna, SRB-Čačak

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NE onaj koji place satobom, NE onaj koji se smeje satobom, ...nego onaj koji oseti sa tobom....onaj je pravi prijatelj tvoj!!

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 06, 2007 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pravi prijatelj je tu kad ti zatreba,nece te iznevjeriti kad te svi ostave,znace da se nadje u pravom trenutku pored tebe a isto tako i da te posavjetuje i usmjeri u svakom trenutku.

Zbucka
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 27 Mar 2007
Mesto: Rajvosa

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 2:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko je ljudi samo prodefilovalo kroz moj zivot..Eh, kad se sjetim..... Shocked

I sve mislis, dragi su, fini su..I sve ok...do prve brane.... A onda shvatis da oni jednostavno ne razumiju tvoje zelje i strahove, tvoje ludjacke ideje,tvoje stavove i uvjerenja..Misle da si neko ko nisi zaista, i stvaraju u svojoj glavi negu subjektivnu percepciju tebe same....
I onda se razocaras u sve oko sebe... I zivis u strahu od svega.....
Tako je i bilo dok nisam srela nju....
U paketu sam dobila sve sto ti treba za pravi pojam jednog PRAVOG prijatelja..Podrsku, razumijevanje, smijeh, prisnost,slobodu,..... I neko sunce koje je uvijek tu da se nasmijesi kada tamni oblaci zaklone tvoje vidike....
ne znam..Mogla bih o njoj danima pisati...Ali cemu?! Ona je meni dokazala da je i pad -let... I da je uvijek tu, bez obzira na sve.... A da je volim, malo je reci..... Volim je zbog svih njenih mana, koje je cine tako posebnom... vrline necu spominjati....Jer vrline je lako voljeti...
Znam samo jedno-ja sam za nju uvijek tu, kao i ona za mene....

Mnogo volim moju bebu..... I svakim danom zahvaljujem nebu sto mi je spustilo jednog umornog andjela , da me cuva dok sanjam moje zivotne snove.....

Napisah ovo nekada davno, jednom....A sada cu ponoviti: Hvala joj sto postoji.....

Slutimo je tuzni na krilu leptira...

ivanadel
Najdan
<i><b>Najdan</b></i>

Datum registracije: 07 Maj 2007
Mesto: U srcu moga Srca

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 21, 2007 5:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pravi prijatelji postoje,ja imam pravu prijateljicu!
Kad se priča o prijateljima uvek se setim onoga što kažu :
"Pravi prijatelji su kao zvezde...ne vidiš ih svaki put,
ali su oni UVEK TU!!!"

"...Ne nisam ti priznao da sam ponekad i sam poželio da odem na dno,
ali sam ostao ona ista osoba
kakva sam želio da budem kad budem izlazio..."

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 3:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pravi prijatelj je onaj koji ce ti prici u svakoj nevolji .. i onaj koji, i kad si usamljen i tuzan, ce ti uvek pomoci a i isto tako kad imas los dan taj pravi prijatelj ce te razumeti i znati sta da uradi.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas sam se bacala u neka razmisljanja povodom ove teme i nikako da se smislim sama sa sobom,sta mi to tacno govori da mi je neko pravi prijatelj.
To je neko ko ulaze u nas odnos,odnos koji je cist, bez lazi ,bez prevare. Neko sa kim mogu da porazgovaram da se posavetujem,neko koga pre svega volim i postujem. I cuvam to. Smile

vesnaana
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 13 Okt 2007
Mesto: negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, postoji pravi prijatelj. Imam pravog prijatelja koji je uvek tu, i uvek se mogu osloniti na njega...

I kiss the morning goodbye
But down inside you know
We never know why....

bebakiki
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 26 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 26, 2008 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Smatram da postoje pravi prijatelji.Ja imam drugaricu za koju sam sve spremna da uradim kao i ona za mene.

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Sachekaj dok bude trebala da skache u bunar za tebe. Tek tada ce se razdeliti "kukolj od semena". Smile
Ne zhelim da nek mora za mene da se zhrtvuje. Dovoljno je da znam da je neko tu ko bi "skoro" sve uradio. Ovog puta ovoliko.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 01, 2008 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bez dileme, kad dođe do problema, jedna drugoj činimo sve. Prosto mjenjamo uloge ili se dopunjujemo snagom kako bi prevazišle problem. Što li je sve samo učinila za mene i ja za nju. Ali bezuslovno. Nikad ne tražimo niti se uslovljavamo. Vrlo simply..

Kad je u pitanju smijeh i provod ne moramo se dopunjavat, okolo nas svi itako lude kad se mi udružimo Mr. Green
Buco, love you!

Ok_cura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 27 Avg 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 02, 2008 11:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja vjerujem u pravo prijateljstvo ali isto tako vjerujem da ti ne moze svako biti prijatelj .. ja ima jednu prijateljicu .. istinsku prijateljicu koja bi sve dala za mene i ja za nju i jednog takvog prijatelja.. ostalo su mi poznanici i drugovi ja razgranicavam to ( prijatelje i drugove ) Cool

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> " pravi prijatelj " Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon