:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
pa ako je sve nezno i polako onda to i nije silovanje, i normalnim putem nekad prvi put boli zar ne?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
mkotur1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 94 Mesto: Canada
|
|
treba sve da se proba, pa i to. naravno u heterosexualnom smislu ja govorim za sebe.
|
|
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 113
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | pa ako je sve nezno i polako onda to i nije silovanje, i normalnim putem nekad prvi put boli zar ne? |
"silovanje" je bilo pod navodnim znacima upravo zato sto sam pritom mislio na bolove koje osjecaju pripadnice zenske populacije.
Kad malo bolje procitas,shvatis poentu,zato ponekad nije lose da dvaput procitas nesto
Nije problem biti njezan ni odraditi to fino i polako,problem je ako se partnerka i pored toga zali na bol,jer tada ocigledno ne radis nesto kako treba.
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Kad malo bolje procitas,shvatis poentu,zato ponekad nije lose da dvaput procitas nesto |
hahahahaha bravo Hellbringer
Inace, to je meni odvratno.
|
|
|
|
|
|
RomEo_90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö
|
|
Ja sam kao 12-godisnji napaljeni klinac u pocetku puberteta mnoooogo voleo da gledam filmove sa Svedjankama u tom cinu jeste, jeste, znamo da ste i vi to sigurno voleli... Ali, danas, nekako mi je to sve, bljak, fuj, itd...Ne verujem da cu ikada to probati sa svojom devojkom, ma koliko to bila stabilna veza, ili sta ti ja znam vec.... Mislim da Bog nije dzabe odredio za sta je sta (ja ne verujem u Darvinovu teoriju)
|
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Kao što rekoh volim al i treba i curi da se sviđa da bi mogla da se opusti jer samo može doći do povređivanja
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Zar nije postojal ovakva tema i ranije. Tacnije siguran sam. Izgleda mi da se struktura na forumu malo izmenila pa su sada komentari prilicno negativni. U toj temi su skoro sve devojke bile za. A Sanjica, ex Glavni Moderator je rakla cini mi se nesto u fazonu kao da i nepocinje obican sex bez toga, jer je to extra pali.
Jbg vremena se manjaju, a i sad je sve vise mladjih
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
RomEo_90 je napisao/la sledeće: | Mislim da Bog nije dzabe odredio za sta je sta (ja ne verujem u Darvinovu teoriju) |
Pa i ako je odredio, sto ih onda stavi jednu do druge? Onda je trebalo da ih razdvoji makar jedan pedalj?
Ja mislim da je on to namerno ostavio blizu da bismo mi mogli da uletimo na zez.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
|
|
|
zasto banovan? je napisao/la sledeće: | *Mayche* je napisao/la sledeće: | pa ako je sve nezno i polako onda to i nije silovanje, i normalnim putem nekad prvi put boli zar ne? |
"silovanje" je bilo pod navodnim znacima upravo zato sto sam pritom mislio na bolove koje osjecaju pripadnice zenske populacije.
Kad malo bolje procitas,shvatis poentu,zato ponekad nije lose da dvaput procitas nesto
Nije problem biti njezan ni odraditi to fino i polako,problem je ako se partnerka i pored toga zali na bol,jer tada ocigledno ne radis nesto kako treba. |
Znam na sta si i mislio, al mozda ti procitaj drugi put. I normalnim putem nekad boli pa ti kaze da stanes, posle toga jel treba da vise nikad ne pokusas? Ili da stanes pa da nastavis?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Monica2000 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Maj 2008 Poruke: 23
|
|
Provala sam par puta, i stvar je definitivno opustanja, i koliko se osjecas komotno sa svojim partnerom. Feeling je drugaciji ali opet dobar. Kao i sve u zivotu, treba se provati da bi se imalo misljenje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ako ne probas, ne mozes da znas dal jeste ili nije za tebe
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^mislim da se ne odnosi bas na sve to "dok ne probas ne znas",neke stvari znas do difoltu.
hm,nisam ni ja nesto zagrejana za tu ideju. (ko kaze da nisam probala )
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|