:: |
Autor |
Poruka |
manu-22 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 44 Mesto: München
|
|
Naravno da je vrucina kriva, nije valjda da ti ne vjeruju.....
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
manu-22 je napisao/la sledeće: | Naravno da je vrucina kriva, nije valjda da ti ne vjeruju..... |
eto draga moja, ne vjeruju... moš' mislit...
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
do sada sam se 3 puta onako posteno napila u zivotu
ali hvala bogu nije bilo onako da mi je bilo lose, muka, ne daj boze da sam povracala
ali bila sam prilicno pripita..
prvi put na ispracaju druga kada je isao za ameriku da studiram, nas tri drugarice se napile (njegove best frendice) i posle smo izasle napolje da igramo fudbal sa praznom plasticnom bocom
mozete onda zamisliti kako nam je lepo bilo kada smo u stiklama igrale fudbal
ovo je jedan od najzanimljivijih detaljam, mada ih je bilo jos
sledeci put naletovanju sa nekim porodicnim prijateljima.. napao me njihov 15 godisnji sin
i treci put sad za docek nove godine bilo me je svuda po sobi bas sam se dala u dance
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
"od tada vise ne zakljucavam vrata jer sam vec svaku zakljucao nadu,
da posle tebe ovde jos ima neceg, neceg vrednog sto bi jos mogli da mi ukradu.
ode kapara, ode s tobom sve, ode da me seti na sramotu prosao sam lose u zivotu. iluzije sve popijene su, trezan cekam na novo poznastvo, ti si bila poslednje pijanstvo, ode kapara."
najvece pijanstvo bila je jedna devojka a sad vise ne.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Otherside Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Apr 2008 Poruke: 8
|
|
Uh za Novu 2008-u koma. Sutradan mi je konobar rekao da sam u roku od nekih 5 sati popio 2 ture djus-votki od po 15 komada( na ex ). A gdije još pivo ja mislim da sam tad imao neku umišljenost da sam nešto bolestan do yaja. Samo se sjecam da sam cuo odbrojavanje 10,9 i neznam dalje ustao sam sav mokar iz snjega ( iz snjega ) i sjecam se da sam nakon satt vremena bio potpuno suh i onda ide druga tura Inace kad pijem pijem da se lešim. Pozz
BTW kad sam se prvi put napio nisam mogao da hodam znam da sam pao na neki travnjak i kao da mi je neko istrasao mravinjak u lice i mravi su mi u nosu bili pozz
|
_________________ Samo su dvije svari beskonačne:
1. Laž
2. Ljudsk glupost |
|
|
|
|
CickoSRB Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Maj 2008 Poruke: 2 Mesto: Smederevo
|
|
tesko je izdvojiti najteze pijanstvo kad imas duzi staz..... u Jagodini pre tri godine,u moju jetru se srucilo 3 piva,pola litra domace rakije,litar belog vina i litar crnog vina,uz konstantno mesanje jednog i drugog i treceg.....!!! par puta sam srucio po litar rakije......ili 15 piva i litar crnog i neka rakija...ima tu dosta konkurentskih pijanstava....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|