www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Isti covek u dva razlicita sistema
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~
::  
Autor Poruka
Darxo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jun 2006

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 6:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je bas skoro tako. Zato sto smo mi evropljani. Ali stvarno vidim i dosta nasih primitivaca ovde. koji nas brukaju.

Amerigo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Feb 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da ipak sistem mijenja covjeka pa tako i nas.

Zoka74
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Dec 2006
Mesto: Offenbach

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 12:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nevjerujem da drzava moze da cini covjeka vrijednog u radu.Ako nije takav bio u jednoj drzavi nece biti ni u drugoj.Jedino sto primjecujem jeste da nazalost nasi ljudi postanu(cas izuzecima)hladni i materijalisti!

Device_menager
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 05 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 7:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kome se ne svidja preko uvek moze da se vrati!!!

Najgori su oni koji samo kukaju a ne dolaze!
Meni je cela porodica tamo. I ja cu tamo, ali kad rascistim sa sobom i kazem "otisao sam tamo da zivim"

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 19, 2008 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li je to to, ne znam. Ali znam da se mnogo njih u "domovini" da tako kazhem bahato ponashaju. Ko veli: Kod kuce sam, sad mogu da "pustim kera sa lanca".
A onamo gde se ne oseca odomacano, tamo se stisne i gleda da se ni ne javi da ne bi ispao iz tog nekog sistema. Jer, shta potom? Surprised
Takvi primerci - nekako mi dodju kao ljudi sa dva identiteta.
Da li zbog nekakve frustracije, da li zbog "ugnjetav(b)anja" u zemlji gostodavcu... Neutral
Hmmmmm...
Da, mislim da time daju odushka sebi kada su u domovini. A time nikako ne doprinose ugledu tzv. dijaspore. Zanimljivo, pogledacu ponovo malo podrobnije kolem sebe. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 20, 2008 3:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto se mog misljenja tice .. ja mislim da je to sve stvar osobe .. dosta puta osoba se veoma lako privikne lokaciji i jednostavno ne zeli da se izdvaja i da on sad bude nesto tamo .. Bog zna sta ..

Npr.
U Kanadi po zakonu dok setas psa moras da imas sa sobom kesu u slucaju da pas odluci da " otpusti svoj stomak " ...
Kad sam rekao svojoj novodosloj tetki da uzme kesu kad je htela da se proseta sa mojim psom ona mi je ovako isto rekla " Nema te sile da ti se ja savijam i da kupim njegov izmet " .. tako da sam ja otisao sa psom u setnju ...

Da sam u Srbiji i ja bih mozda prosetao psa bez kese .. jer .. zasto bih ja bio jedini koji se brine o okolini kad postoji dosta psa lutalica ( sto se u Kanadi retko kad nadje ) koji ostavljaju svoje " tragove " gde god stignu tako da je grad i ovako i onako zagadjen time i moze da se vidi sve po ulicama i parkovima.

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 06, 2008 7:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo sto sam procitala je vrlo zanimljivo ...ja sam jedan deo detinjstva provela u Srbiji a jedan deo ovamo,odgajana sam i vaspitana sa jednom i drugom kulturom uklopila sam se u "Francuski" zivot znaci nema frustracije a idole puno drustva i ako mi ikad zatreba mogu se uklopiti i posla sto se tice i isto se ponasam i ovde i dole ... ali jednostavno kada sam dole ja sam na ODMORU Cool Laughing mislim da bih se isto ponasala da odem dva meseca u Spaniju ili Grcku Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Dijaspora ~ -> Isti covek u dva razlicita sistema Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon