Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
Druze,
Bosancerosu moj
posto se ne vidjesmo dugujem kao prvo ispriku nadam se da ces ubrzo ponoviti obilazak fildjan nas i da cemo fildjanati abd....
Za Bosanca naseg jedna
Pozamasna Bosanka cmoketina
Bosanac
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Izvuće se ti, ja reko eno je opet pobježe a sad se nejavlja kad ovo. svaka čast, nego, đe utjeće jadna ne bila? isko te po ćaršiji ko mahnit...
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Anđela inso umjetnica
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
Znate svi one trenutke kad ste sami i toliko toga želite reći svojoj dragoj osobi a onda kad stojite preda njom ili joj pišete sve to preraste u šutnju i usne se ne miču nego drhte i tako u krug?
I dalje vi želite to reći toj osobi ali kao da se bojite da to neće bit dobro, da ćete zvučati skičavo etc?
E, tako se ja sad osjećam.
A i to što bih ovdje napisala, osoba kojoj je ovaj kutak posvjećen već sve zna
Zna sve i sa šutnjom.
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
E ovako zemo .. ja necu nista da ti pricam .. samo cu ovako .. jedan veliki .. ovaj veliku .. sarajku da ti spicim .. pa ti zivio meni sto godina i nazad ..
Ja reko, ma koće meni ovdje pisati, nisam vam ja taj al eto ima nešto.
Anđela, i što nisi rekla, sve si rekla, znaš da su stvari jasne ko suze.
Boky, zemo, hvala tebi na pivkari, Eto pobjediše Rusi....
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Reko ja tebi da ce rusi da pobede .. sta sam ti rekao ?
kako da ne, malo prije sam pijo Ulkera, sad more jedna prava
Jbga, pobjedoše Rusi, al se i potukoše sa škotima, baš gledo u jednom Irish Pubu, bogami zemo, pravi degenek
Ma nego sta .. rusi su to moj zemo .. nego .. ajd da tebi zemo malo bolju pivkaru da .. ova malo bolje sluzi
đe ne bi valjala, uz takvu pivu, svaki dekolte je dobar
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Evo mene svratila, da uzvratim posetu, valja se...
I poklon sam ponela...
U svijetu tajni mi nismo sami...
Konjanik Ludi Bosanac
Godine: 45
hvala Jejo, svaka čast, ova plesačica je: m a š a l a !!!!!!!!!!!!!
Anđela inso umjetnica
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
" Znam laf si stari ti,
nemoj sve pokvariti,
pusti samo jednu sveću na Svetog Jovana,
ne čuvaj dugo pepeo tih dana..
Kad jednom odem..a poći ću.."
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana 1, 2, 3 ... 20, 21, 22sledeća
Strana 1 od 22
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma