:: |
Autor |
Poruka |
meeee Početnik Domaćeg.de
![Početnik Domaćeg.de Početnik Domaćeg.de](/images/ranks/rankb1_1.gif)
![](images/avatars/64632493048109c94b99f6.gif) |
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Ivan_uLtRaS je napisao/la sledeće: | meeee je napisao/la sledeće: | mozda sve to radi ne svesno.Ja nisam imala pojma koliko sam se promenila zbog smrti jednog clana porodice,a drustvo mi to nije reklo...i sve je tako islo,sve dok me on nije pitao "zasto si se tako promenila".
tako da...samo razgovor! |
Moguce je da radi nesvesno..Ali evo npr.sinoc smo izasli i ja i ona,naravno,ja ovde,a ona u njenom mestu,i ja sam celo vece mislio na nju i nisam se bas lepo proveo,jer mi je ona uzasno nedostajala,jer sam navikao da izlazim sa njom i jer mi je tako najlepse,a ona...a ona se extra provela,cak je i pila,sto nikada nije radila bez mene i ostala prilicno kasno... ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
a da li si ikada pomislio da je pila da ne bi mislila na tebe? "alkohol je lek za tugu",..mozda se samo pravi da joj je super i da nije tuzna,da ti ne bi primetio koliko pati bez tebe!
|
|
|
|
|
![](templates/subDomaci/images/spacer.gif) |
Ivan_uLtRaS Početnik Domaćeg.de
![](images/avatars/1476118667481c5c874eafd.jpg) |
Godine: 38
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 13 Mesto: .....i na marsu ako treba....
![serbia.gif](images/flags/serbia.gif)
|
|
meeee je napisao/la sledeće: | Ivan_uLtRaS je napisao/la sledeće: | meeee je napisao/la sledeće: | mozda sve to radi ne svesno.Ja nisam imala pojma koliko sam se promenila zbog smrti jednog clana porodice,a drustvo mi to nije reklo...i sve je tako islo,sve dok me on nije pitao "zasto si se tako promenila".
tako da...samo razgovor! |
Moguce je da radi nesvesno..Ali evo npr.sinoc smo izasli i ja i ona,naravno,ja ovde,a ona u njenom mestu,i ja sam celo vece mislio na nju i nisam se bas lepo proveo,jer mi je ona uzasno nedostajala,jer sam navikao da izlazim sa njom i jer mi je tako najlepse,a ona...a ona se extra provela,cak je i pila,sto nikada nije radila bez mene i ostala prilicno kasno... ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
a da li si ikada pomislio da je pila da ne bi mislila na tebe? "alkohol je lek za tugu",..mozda se samo pravi da joj je super i da nije tuzna,da ti ne bi primetio koliko pati bez tebe! |
Moguce da je to razlog zasto je pila...Ali nije se pravila sigurno da joj je super,nije njoj problem da kaze da je tuzna i da joj je tesko sto ja nisam pored nje,jednostavno joj je bilo lepo,i drago mi je sto je se lepo provela,ali ne volim kad pije,a da ja nisam pored nje,otkud znam kakvu glupost moze da napravi alkohol u njoj i daljina,jer jednostavno nisam navikao na nju da pije,mislim moze ona da popije,ali sve u granici normale,a ne da se napije...
|
|
|
|
|
|
|
hmmm...ovo ti sve govorim,bas zato sto sam i ja u vezi na daljinu.i ni meni nije tesko da mu priznam da sam tuzna i sve to,ali s'vremena na vreme se pravim da sam srecna i da mi ne nedostaje,lazem sebe jer se iskreno plasim da nekoga toliko volim koliko volim njega...
|
|
|
|
|
Ivan_uLtRaS Početnik Domaćeg.de
![](images/avatars/1476118667481c5c874eafd.jpg) |
Godine: 38
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 13 Mesto: .....i na marsu ako treba....
|
|
meeee je napisao/la sledeće: | hmmm...ovo ti sve govorim,bas zato sto sam i ja u vezi na daljinu.i ni meni nije tesko da mu priznam da sam tuzna i sve to,ali s'vremena na vreme se pravim da sam srecna i da mi ne nedostaje,lazem sebe jer se iskreno plasim da nekoga toliko volim koliko volim njega... |
Iskreno,mislim da si u pravu..Jer u pravo se i ja nekada tako osecam,a siguran sam da se i ona tako oseca...
|
_________________ Samo ti,u mome srcu si... |
|
|
|
|
|
eto vidis...znam da mi devojke uvek pokusavamo da pokazemo bas onako kako se osecamo,al ne uspeva uvek.sad kad znas kako se oseca,zovni je ponekad...bez razloga,samo da joj kazes koliko je volis i koliko ti znaci.
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
![<b>Sudbina Pravi Greske</b> <b>Sudbina Pravi Greske</b>](/images/ranks/stars_purple.gif)
![](images/avatars/8351411344a3318fa8e36.jpg) |
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
![australia.gif](images/flags/australia.gif)
|
|
Komunikacija je kljuc svega!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
paja1911 Upućeni član
![Upućeni član Upućeni član](/images/ranks/rankb1_2.gif)
![](images/avatars/21024642547447b0462f09.gif) |
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
ja licno bih bio iznerviran i uzasno ljubomoran i trista cuda......pojavila bi mi se sumnja 100%....mene to najvise nervira,ako se smuvas sa nekom curom i znas kakva je i ona je stvarno takva i posle godinu dana, i onda odjednom promena......neka mala promena bi mi smetala,kamoli tolika...to znaci da nesto ne valja...preko svega mogu da predjem,ali preko toga bez objasnjenja nikad...u redu je da cura koja se stalno zezala i provodila sa drustvom da izlazi i provodi se negde drugde,ali nije u redu da cura koja ceo zivot to nije radila,odjednom to radi...ili si ti u pitanju,po sistemu da joj ne dozvoljavas da izadje sama sa drugaricama u tom vasem gradu,ili ona....i ta promena ponasanja ne znaci prevaru,neki put da,neki put ne,ali ima neko znacenje,koje uopste nije malo,prosto se nesto desilo,e sad sta,to samo ona zna
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
![](http://www.domaci.de/images/no_avatar.gif) |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Preterujes sa ljubomorom, a to je najgori razarac veze/braka.
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
![<b>inso umjetnica</b> <b>inso umjetnica</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | ...u redu je da cura koja se stalno zezala i provodila sa drustvom da izlazi i provodi se negde drugde,ali nije u redu da cura koja ceo zivot to nije radila,odjednom to radi |
a kaj, treba sjediti doma zato kaj nije izlazila prije?
znači ja koja nisam izlazila prije svoje 18-te, nisam smjela ni pomislit za razliku od današnje djece , trebalo je da ostanem sjediti doma do sad svoje 23-e jer nisam prije i ne znam se ponašat?
to sve ovisi od individue i svatko se treba naviknuti na promjene, bile one sitne ili ne, sve dok to ne ugrozi osobu s kojom je u vezi. ali treba pričati o tome a ne odma osuti paljbu jer je cura izašla i lijepo se provela.
naravno da nedostaje i naravno da je teško priviknuti se da nisi sa njom, ali sigurno je da ne trebate sjediti doma oboje, pogotovu ne ona koja nije prije ni pila ni ništ.
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
ajde,kako bi tebi bilo,npr.3god. si sa nekim deckom.Sve vreme kad god ti treba on je tu,izalazi on sa drugovima,ali sve neobavezno,neki kafic ili cak kucna varijanta.Napije se mozda jednom u 2-3meseca,izadje u diskoteku i izludi isto toliko,......i odjednom krene da izlazi svaki dan sa drustvom,diskoteke,ludila,ne odgovara odmah na pozive ko nekad,napija se po par puta mesecno i ostalo.....oces da mi kazes da bi tad bila ravnodusna?Nesto se tu desava,ili jednostavno tad decku doslo do zagusenja u vezi,ili mu se trazi nesto novo....takva promena nije mala i nesto je uzrok tome,negde ima ta neka stvar sto mu smeta....ne moze ako je sve normalno covek odjednom da se promeni....toga nema nigde!!!Jedino ako je u pubertetu:-D ali pricam za ljude preko 19-20god.koji su vec formirani kao licnosti
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
![<b>inso umjetnica</b> <b>inso umjetnica</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pa čuj, meni barem nije do sad nikad smetalo da frajer izadje kad poželi jer sam prva ja ta kojoj su prijatelji na prvom mjestu. uvijek su postojali i zajednički izlasci s frajerom a i odvojeni, kako god nam paše..
došlo jednom mom frajeru da izlazi s tipovima doslovno svako veče i fakat je normalno da izlazi pa ne držim ga za uzicu.., čuj izlazi - pa otputovao je na more sa njima bez mene. i ? kaj sad? provodio se, pio kao nikad, vratio i sve je bilo kul. kaj treba da umrem jer je otišao a do tad smo bili vezani? povjerenje i spontanost, ljudiiiii.
gušenje je najgore što može postojati. gušenje i ljubomora umjesto razgovora, ljudi se opterećuju isuviše hvatanjem vratova svojih partnera .
AKO je ona počela da izlazi jer je našla drugog ili jer želi naći drugog ( pričam o autoru teme ) to je druga priča, to je stvar povjerenja izmedju dvoje ljudi na daljinu a i to sam preživjela .
ali ako je izašla jednom nakon sto godina i napila se s frendicama , moš mislit. lijepo razgovor : to me smeta, to ne, itd i sve će bit okej.
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | pa čuj, meni barem nije do sad nikad smetalo da frajer izadje kad poželi jer sam prva ja ta kojoj su prijatelji na prvom mjestu. uvijek su postojali i zajednički izlasci s frajerom a i odvojeni, kako god nam paše.. |
ne pricamo o tome,niko nije rekao da ne sme da izlazi,naprotiv,bas treba da ne bi doslo do zagusenja
Anđela je napisao/la sledeće: | došlo jednom mom frajeru da izlazi s tipovima doslovno svako veče i fakat je normalno da izlazi pa ne držim ga za uzicu.., čuj izlazi - pa otputovao je na more sa njima bez mene. i ? kaj sad? provodio se, pio kao nikad, vratio i sve je bilo kul. kaj treba da umrem jer je otišao a do tad smo bili vezani? povjerenje i spontanost, ljudiiiii. |
more je to,to se podrazumeva,pogotovo ako se ode sa drugovima....i to je 7dana...
Anđela je napisao/la sledeće: |
ali ako je izašla jednom nakon sto godina i napila se s frendicama , moš mislit. |
i to je ok.....ali ako izlazi odjednom tako stalno,svako vece,pogotovo ne u istom gradu gde sam ja,a kad se vrati ovde nije ista ta prica,verovatno bih se duboko zapitao sta nije u redu.......
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|