:: |
Autor |
Poruka |
Ivan_uLtRaS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 13 Mesto: .....i na marsu ako treba....
|
|
E ovako...Ja bih da vas pitam,jel vam se desavalo,kao meni,da vam devojka od pocetka veze ne izlazi nigde,mislim ne bas nigde,nego ne izlazi u provode,kafice,diskoteke,ne zato sto joj vi branite,nego zato sto ona ne zeli,a vi da ste izlazili i onda njoj to pocne da smeta,pa i vi prestanete da izlazite i ostanete s njom u stanu sto je naaravno,bar meni,lepse i ponekada izadjate,ali zajedno,nikada jedno bez drugog i skapirate da je ipak tako najbolje..A onda,ona mora da ode kuci,jer ne zivimo u istom mestu,i tamo bude 10-ak dana i pocne svako vece da izlazi u setnju,na pice sa drugaricama,u kafice,ali naravno i ranije je isla kuci,cak bila i po 20-ak dana i nije izlazila,i sada ova promena odjednom...Inace godinu i 5 meseci smo u vezi,i ekstra nam je zajedno,ali cim se tako razdvojimo,bilo na par dana ili vise,sve se promeni,jer smo i jedno i drugo ljubomorni,iako nemamo razloga za to..
|
|
|
|
|
|
zasto banovan? Upozorenja: 2 od 3 U INAT BAGRI
|
Godine: 114
Datum registracije: 28 Apr 2008 Poruke: 1523 Mesto: za sankom
|
|
vidi ovako,daljina inace zna da bude prepreka,pa cak i ona najkraca daljina.
mozda je nasla nekog tamo ili se osjeca opustenije "u svom selu" kad joj ne visis nad glavom, ali ipak ako ste OBOJE ljubomorni to vodi ka kraju,polako ali sigurno.
zato,bolje je da to rijesite odmah bez foliranja i odlaganja.
kazes sta imas pa sta bude.
pozdrav
|
_________________ Jedan i jedini duplirani član, HELLBRINGER.
U inat svima,bez mane i straha.
Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...
Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!
Sva vlast rakiji !!! |
|
|
|
|
|
|
|
zasto banovan? je napisao/la sledeće: | vidi ovako,daljina inace zna da bude prepreka,pa cak i ona najkraca daljina.
mozda je nasla nekog tamo ili se osjeca opustenije "u svom selu" kad joj ne visis nad glavom, ali ipak ako ste OBOJE ljubomorni to vodi ka kraju,polako ali sigurno.
zato,bolje je da to rijesite odmah bez foliranja i odlaganja.
kazes sta imas pa sta bude.
pozdrav |
Nije u pitanju selo,ali to je nebitno.Pa vidi,jesmo oboje ljubomorni,ali u granici normale,jer ipak mislim da ako ti je stalo do nekoga moras biti ljubomoran,ali sve u granicama..I ne smeta meni sto ona izlazi,samo me zanima zasto li se to promenilo,kada ranije to nije bio slucaj.Sve je ok mednju nama,cujemo se vise puta na dan,cimamo se i sve to,nedostajemo jedno drugom.
Ona kaze da ne moze da sedi kuci,jer je tuzna bez mene i zato joj je lakse kad izadje u setnju ili na pice sa drugaricama,cak me i cima stalno i salje mi poruke i kad izadje i na pice i u setnju,ali meni izgleda kao da se nesto promenilo,samo ne znam sta,a ona ne zeli to da kaze ili se jednostavno ja tripujem...
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ne mora biti sve baš tako crno evo primera: bili ste zajedno neko vreme, ona je morala da se vrati u svoje mesto, što znači da, ako te voli - sigurno joj nedostaješ... Takve trenutke je, veruj mi, najbolje provesti okružen prijateljima. Da li si ti bio u njenom gradu, i da li ona izlazi upravo na ta mesta? Ako je tvoj odgovor potvrdan, postoje velike šanse da ona želi da evocira uspomene na sve lepe trenutke koje ste proveli zajedno, gde god to bilo (ovo pišem iz ličnog iskustva)
Kažeš - ljubomorni ste, ali bez razloga. Ako će ti biti lakše, možeš recimo "kroz šalu" da pitaš nekoga od njenih prijatelja iz mesta gde živi (ukoliko ih poznaješ) da pitaš nešto u smislu "jel' dobra ona moja devojčica, kad izađete?" Bitno je da to upitaš nekim veselim tonom, da ne bude shvaćeno kao nekakvo detektivsko praćenje i sl.
Vidim da si u drugoj temi napisao da radite na tome da počnete da živite zajedno; želim da vam se to što pre ostvari, jer ipak je najlepše kad možeš da budeš sa voljenom osobom svaki dan
Izvinjavam se što sam upala u muški kutak, ja sam samo slučajna prolaznica
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | Ne mora biti sve baš tako crno evo primera: bili ste zajedno neko vreme, ona je morala da se vrati u svoje mesto, što znači da, ako te voli - sigurno joj nedostaješ... Takve trenutke je, veruj mi, najbolje provesti okružen prijateljima. Da li si ti bio u njenom gradu, i da li ona izlazi upravo na ta mesta? Ako je tvoj odgovor potvrdan, postoje velike šanse da ona želi da evocira uspomene na sve lepe trenutke koje ste proveli zajedno, gde god to bilo (ovo pišem iz ličnog iskustva)
Kažeš - ljubomorni ste, ali bez razloga. Ako će ti biti lakše, možeš recimo "kroz šalu" da pitaš nekoga od njenih prijatelja iz mesta gde živi (ukoliko ih poznaješ) da pitaš nešto u smislu "jel' dobra ona moja devojčica, kad izađete?" Bitno je da to upitaš nekim veselim tonom, da ne bude shvaćeno kao nekakvo detektivsko praćenje i sl.
Vidim da si u drugoj temi napisao da radite na tome da počnete da živite zajedno; želim da vam se to što pre ostvari, jer ipak je najlepše kad možeš da budeš sa voljenom osobom svaki dan
Izvinjavam se što sam upala u muški kutak, ja sam samo slučajna prolaznica |
Hvala ti sto si upala u muski kutak i sto si mi koliko toliko razjasnila stvari...
Bio sam u njenom gradu i ona izlazi upravo na ta mesta u kojima smo bili zajedno.
A sto se tice toga,da pitam njene drugarice,same su mi rekle kad sam izlazio s njima,da samo prica o meni,da je celo vece pokazivala sandale koje sam joj ja kupio i hvalila se kako joj je "muz" kupio sandale i naravno da je bila dobra..
I jos jedno ti hvala na lepim zeljama.
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Očigledno je da se volite, ne dajte bezrazložnoj ljubomori da uništi to divno osećanje koje živi u vama
Srećno
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
mozda sve to radi ne svesno.Ja nisam imala pojma koliko sam se promenila zbog smrti jednog clana porodice,a drustvo mi to nije reklo...i sve je tako islo,sve dok me on nije pitao "zasto si se tako promenila".
tako da...samo razgovor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meeee je napisao/la sledeće: | mozda sve to radi ne svesno.Ja nisam imala pojma koliko sam se promenila zbog smrti jednog clana porodice,a drustvo mi to nije reklo...i sve je tako islo,sve dok me on nije pitao "zasto si se tako promenila".
tako da...samo razgovor! |
Moguce je da radi nesvesno..Ali evo npr.sinoc smo izasli i ja i ona,naravno,ja ovde,a ona u njenom mestu,i ja sam celo vece mislio na nju i nisam se bas lepo proveo,jer mi je ona uzasno nedostajala,jer sam navikao da izlazim sa njom i jer mi je tako najlepse,a ona...a ona se extra provela,cak je i pila,sto nikada nije radila bez mene i ostala prilicno kasno...
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
mislim da malo preterujes
zar devojka ne sme da izadje? da se provede? da se cak i napije? i ti tako isto?
nije to problem vec u tome sto ste oboje ljubomorni, kao sto si rekao, i nesigurni jako u sebe...veliki problem u vasoj vezi je i nepoverenje, jer da nije tako, bio bi miran i da izlazi svako vece bez tebe, a znas da je sve u redu
poradi malo na tome, na svojoj sigurnoscu, poverenju jer ako ovako nastavite, ova veza nema buducnosti, iako se volite kao sto kazes.......
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | mislim da malo preterujes
zar devojka ne sme da izadje? da se provede? da se cak i napije? i ti tako isto?
nije to problem vec u tome sto ste oboje ljubomorni, kao sto si rekao, i nesigurni jako u sebe...veliki problem u vasoj vezi je i nepoverenje, jer da nije tako, bio bi miran i da izlazi svako vece bez tebe, a znas da je sve u redu
poradi malo na tome, na svojoj sigurnoscu, poverenju jer ako ovako nastavite, ova veza nema buducnosti, iako se volite kao sto kazes....... |
Naravno da sme sve od toga sto si ti naveo,kao i ja,ali meni jednostavno ne moze da bude lepo i ne mogu da se provedem bez nje,jednostavno se opustim 15-20 minuta i onda me ona cimne ili posalje poruku i ja pocnem da mislim na nju i...U pravu si sto se tice ljubomore,a i nepoverenja,samo ne znam zasto ima tog nepoverenja kad nikada jedno drugom nismo dali nikakav razlog za sumnju,ali kad naviknes na jedno,onda ne mozes da shvatis zasto se taj neko promenio bez ikakvog razloga,a nikada takva nije bila..I da,stvarno se volimo,ali bas volimo.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
e ondak, samo malo strpljenja, volite se i dalje, i negujte i cuvajte svoju vezu...i bez ljubomore i crnih misli
i da, zensko sam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | e ondak, samo malo strpljenja, volite se i dalje, i negujte i cuvajte svoju vezu...i bez ljubomore i crnih misli
i da, zensko sam |
Hehe..Sorry na gresci..
Hvala puno,pokusacu da izbacim ljubomoru i crne misli koliko god mogu..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|