www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zena da plati muskarcu pice ili klopu??!?!?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
fallen *ANGEL*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 10, 2007 6:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto da ne, mada to mi je nekako trulo, nije dzentlmenski ali podrzavam to

zmajchic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 15, 2007 7:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek insistiram da ja platim ali bas kad ona hoce onda ok ne pravim pitanje pa mozda je i njoj malo neprijatno nece i ona da joj stalno placaju pice a ako ne mozes bar toliko da ucinis onda si stvarno sebican.

goran.b
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 24 Avg 2007

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 8:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da muskarac treba da bude dzentlmen i da placa dami pice, rucak, veceru.
Ne bih nikada dozvolio da mi zena placa pice, to mi se nikada nije desilo i nece mi se desiti uvek ja placam jer volim da budem dzentlemen.

vuxon
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 26 Okt 2007

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 26, 2007 8:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kod nas toga nema jos,mada primjecujem da ce uskoro to i odje postat normalno...hehehe

TASKE89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Sep 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 27, 2007 2:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neznam, meni je to malo cudno. Pa muskarci smo, majka mu stara.
Mislim, da ima jos dosta dzentlmena medju nama. Very Happy

Nicola_89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Mar 2008
Mesto: Innsbruck/Beograd

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa zena da plati muskarcu klopu, a posle neka on nju odvede na pice Very Happy

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to govori o zeni... kada se lati novcanika to meni govori da je preduzimljiva, svoja, proracunata, radna i vredna, ozbiljna i zrela, svesna svojih mogucnosti i svesna sebe, i da joj nije potreban malaz da bih izasla u grad i popila jedanu djus votku....

cudno kako jedna sekunda zivota moze coveku mnogo da govori ono zasta mu je potrebno 5 min da napise Confused

Perisha09
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 18, 2008 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zasto da ne, ja i devojka sve delimo pa i racun

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 20, 2008 3:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sasvim normalno. Ne vidim sta bi tu moglo da bude lose...

Miksa31
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 27, 2008 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se jedanom i pojeo sam se od sramote, posto slucajno kod sebe nisam imao para

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 12:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja, licno, podrzavam taj nacin pokazivanja nekih svojih osobina, ali, ja licno, nikada to nisam doziveo (dal' sam ja preveliki dzentlmen, ili su devojke previse stedljive, ne znam), ali, zasto da ne - to je nesto sto je postalo normalno u svetu metrosexualaca (jos uvek ne mogu da se naviknem na to, ja sam oldskool cho'ek Very Happy )

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 4:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad ovako kad pricam sa nekim - kazem da nemam problem sa tim.... Medjutim kad izadjem sa nekom devojkom .... pa josh mi se nije desilo da ona pozove konobara i kaze "naplati"... ipak mi to deluje nekako .... a ne znam - komplikovano je to objasniti.... Jednostavno ne znam sta ona misli - ocekuje - da li ocekuje da delimo racun, da platim ja il da plati ona .... onda mi je najjednostavnije da uzmem i platim racun Smile

Druga je prica kad idem na pice sa ortakinjama koje znam i znam u kom su fazonu pa plati svako sebi ili placamo po turi ... ali ovako na nekom izlasku sa devojkom gde je jos nisam upoznao... Bolje da ja platim Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Zena da plati muskarcu pice ili klopu??!?!? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 27, 28, 29  sledeća
Strana 28 od 29

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon