www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vasa devojka sama u provod???
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 114

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sama u provod?
da,ali ako joj potpuno vjerujem,jer kad me prevari prevarila je samu sebe i puf.

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

djole984
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Maj 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 07, 2008 3:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno, verujem joj i ona meni Smile

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nedavno sam eto bas cekala bus sa jednim drugom kojeg inace ne vidjam cesto i tako krenemo mi u neko caskanje bla truc i.. ja se tu nesto povedem nekom pricom kako je eto danas retko da se drugarice skupe i negde izadju zajedno u zez i kako je sad sve podredjeno toj ideji "decko + ja" itd itd i..on ni 5 ni 6 nego: "pa vidi,ni to nije tako kul,mislim mogu npr da je pustim da ode sa drugaricama u bioskom,kafu,setnju itd,ali kao ne mogu bas da je pustim da izadje."!! ja u shoku.
kao ja tu prokomentarisem kako eto, ne bi ona njega prevarila,tj ima valjda poverenja u nju i on kao,pa da sve je to tacno,ali kao kad se spoji alkohol i neki lik joj pridje i svasta moze da se desi Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ok, ovo mozda i nije toliko explicitna situacija,ali ja sam ostala u chudu. Rolling Eyes

drug_do_groba
*Jaci Nego Ikad*
<b>*Jaci Nego Ikad*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 24 Apr 2008
Mesto: *Tamo daleko*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sto da ne?Ako ide sa mnom nije privezana lancima pa da ne moze da izadje sa drustvom...Ja ne mislim prisiljavati nikog da ide sa mnom a tako ne mislim ni zabranjivati da izlazi sa njenim drutvom...Toliko od mene Mr. Green

al' posece se na kosu andjela ! !

Ljuba Zemunac
**Ljuba Zemunac**
<b>**Ljuba Zemunac**</b>

Datum registracije: 01 Mar 2008
Mesto: *zauvek u njenom srcu*

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 2:47 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zašto da ne imam potpuno poverenje u nju i mislim da je u svakoj vezi bitno potpuno poverenje jer bez toga nema ni uspešne veze Cool

Jale21
Mister Domaći.de 2007
<font color=red><b>Mister Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 16 Okt 2005
Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 24, 2008 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ne mozes da je pustis jednu noc da izadje sa prijateljima a da se ne treses svake sec pitajuci gde je, to ti ne treba... Nije sve do tebe, treba ona da ti raznim gestovima stavi do znanja da joj je stalo do tebe tj da ti ulije samopouzdanje... ako se ponasa ko pustena sa lanca kada izadje ni to ti ne treba... prvo treba da ima samopostovanje pa sve ostalo...

A sto se tice nas muskaraca... New Evil New Evil New Evil

Yes it's gonna be cold, lonely summer
But I'll fill the emptiness
I'll send you all my dreams
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...

Zemovka
Miss Domaći.de 2008
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 28 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 25, 2008 7:36 pm    Naslov poruke: :)) Na vrh strane Na dno strane

A sto se tice vas muskaraca vazi isto to Razz
Ako postoji poverenje jendostavno mozete curu pustiti gde god i sa kim god hocete u provod...Ali iz iskustva znam da u glavi uvek ima mali "crv"sumnje da li je neko priso,muvao,startovao...i to stoji na obe strane muske ili zenske...
Mada sto se tice nas cura Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 25, 2008 11:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da da.....pa mora cura da ima malo oduska i svoje drugove...pa kako bi bilo da ja ne idem zato sto sam u vezi s njom?Glupost.....ja jos teram da ne ide sama sa drugaricom/ama nego da povedu i neke likove,jer mi je bitno da ima ko da je zastiti ako se nesto desi.Ja joj kazem,nema veze,prevari me,radi sta hoces,ali stigni ti na kraju ziva i zdrava....jeste da bih je otero u tri lepe,ali lakse bi mi bilo.I da mora da mi se javlja da znam da je sve ok.Tamo negde na pola veceri

a sto se tice alkohola i prevare...nikad ne bih oprostio curi,alkohol nije izgovor.I ako stvarno moze toliko da se napije,ako me voli,onda bi trebala da se kontrolise...za prevaru nema opravdanja!!!

Boki_89
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 20 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 17, 2008 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, posto imamo potpuno poverenje jedno u drugo

KLICIC
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Jul 2008
Mesto: Cazin

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 18, 2008 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno, kad mogu ja ici sam u provod zasto ne bi i ona.

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 07, 2008 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam neki ljubomorni tip pa mi ne smeta,ili isto je pitam kakav je bija izlazak Wink

tuborgboy
-El Hefe-
<b>-El Hefe-</b>

Godine: 41

Datum registracije: 15 Feb 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 21, 2008 10:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To je normalno,nikad nisam niti cu sa tim imati problem.Ali ne volim da i meni neko brani da izadjem sa drustvom u provod!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Vasa devojka sama u provod??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  sledeća
Strana 13 od 14

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon