www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

I dečaci plaču...
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 8:43 pm    Naslov poruke: I dečaci plaču... Na vrh strane Na dno strane

Da, i mi tugujemo... neverovatno Smile

Kako vi lecite tugu i zbog cega vas tuga uglavnom obuzima?
Priznajete li da ste tuzni kada se to desi? Glumite li da ste srecni a inace ste jako tuzni?

tuga me obuzme kada se nekome meni bliskom nesto strasno desava ili kada se dobro posvadjam sa nekim iz porodice. kada sam u dobroj svadji sa svojom devojkom ili kada prskavamo. (toga sam se za sada setio)

a tugu pokusavam da lecim muzikom, druzenjem sa prijateljima, teskim radom tj. poslom...
I nemam potrebe da ista priznajem... pisemi na celu... ocigledno je... niti se trudim da ubedim druge da nisam tuzan...

"kog’ tuga ujede tesko preboli" ... kako inace sergej kaze a sa cime se ja u potpunosti slazem...

tema je iskljucivo za njegovu sobu, ako postoji slicna tema ovu obrisite

zasto banovan?
Upozorenja: 2 od 3

U INAT BAGRI
U INAT BAGRI

Godine: 114

Datum registracije: 28 Apr 2008
Mesto: za sankom

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 9:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desava mi se da isfoliram srecu pred bagrom za koju znam da bi im bilo drago da me vide tuznog.
Tuga se lijeci alkoholom ili svime sto ti padne pod ruku,a uglavnom je uzrokovana raznim stvarima,jer nema toga zbog cega ne mozes biti tuzan.
Od rakije nema bolje zene.
Zapisi ovo.

U inat svima,bez mane i straha.

Hajdemo dalje,moja tugo,
tamo gdje nas ne zna niko,
pričo moja iz djetinjstva,
na tebe sam navik'o...

Mijenjam ženu za dvije krave,šifra PROŠIRUJEM KAPACITET!

Sva vlast rakiji !!!

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam jedan veooooma tezak lik, bar sto se tice suza.... U 90 % slucajeva, ma koliko mi bilo tesko, nedam bagri da me vidi da placem, pa da mi je za oko..... Ali, kad mi se skupi sve ono sto me muci, brate, placem kao pi**a, pa bas me briga ko me vidi... I bude mi lakse, pa idemo dalje.... Je*iga, to ti je zivot... Ko ti kaze da nikad ne place, tresni ga u facu...

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 11:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked Shocked Shocked Shocked

da li je to moguce?momci su ponekad tuzni!Neverovatno..ne verujem svojim ocima,da li ja to dobro citam Shocked

ozbiljno.moj decko je stvarno uvek nasmejan..ili folira,ne znam ni sama Rolling Eyes . Al stvarno,i kad je umoran i kad je nervozan,nekako...nema mnogo promena,..samo se ne smeje kao uobicajno,ali nista posebno ne pokazuje.nikad ga nisam videla tuznog niti sam cula nesto o tome da je on tuzan..samo jednom mi je poslao sms "kazu da se alkoholom leci tuga-sad bas pijem i razmisljam kako je zivot surov prema nama"i tad sam procitala sms i plakala kao nikad do sada Sad. ne mogu ni da zamislim kako mu je bilo tada,jer stvarno nikada ne pokazuje kada je tuzan...ma ne bi ni tada to napisao,nego je verovatno popio malo vise...nikad nismo pricali o tom sms,al znam da mi je tada postalo jasno da me voli i koliko mu znacim.

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 10:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oni neiskreni nikada nece zaplakati pred curom, a onim iskreniim momcima se desi, puste suze kada im je tesko i posle im bude ok.

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, da, i muškarci imaju srce, i dušu, i suzne žlezde Mr. Green Verovali ili ne Very Happy

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 10:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a u kakvoj to zabludi zivimo da muskarci ne placu? jel su oni roboti? svasta..

a to sto kriju od drugih, jer ih je sramota, jer su od malena vaspitavani da muskarci ne pokazuju osobine, i gomila slicnih gluposti..

" I know the way to fuck them all...."

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ Ne, nije nas sramota da placemo. Bar mene nije. Istina je da to radimo mnogo redje od zena, ali to ne znaci da smo manje emotivni. Mozda je razlika u tome sto mi suze ne zloupotrebljavamo. Wink

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
^ Ne, nije nas sramota da placemo. Bar mene nije. Istina je da to radimo mnogo redje od zena, ali to ne znaci da smo manje emotivni. Mozda je razlika u tome sto mi suze ne zloupotrebljavamo. Wink

ima razlicitih zena kao i muskaraca, tako da... Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Mozda je razlika u tome sto mi suze ne zloupotrebljavamo.

Dobro je, rekao si 'možda' Mr. Green

Ali samo možda...

Možda Razz bismo, da vi to jednako često činite, imale premisu da radite upravo to. A ovako...

Kao što 'Volim te' izgovoreno prečesto gubi na iskrenosti...Ali, o5, ne mora da znači da je neiskreno Razz. A kada ga čujete ređe - umete više da cenite i shvatate ga ozbiljnije Smile

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svakom muskarcu, koji ima imalo ponosa, je ispod casti da koristi suze za ostvarivanje visih ciljeva, dok je za vecinu zena to najjaci argument. Hajde sad vas dve budite iskrene i priznajte da ste barem jednom u zivotu zaplakale iz interesa. Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najiskrenije ti kazem da mene niko nikad nije video da placem...i jos vise iskreno ti kazem da nikad nisam to uradila iz interesa Wink

e sad da li ces mi verovati, to je vec tvoja odluka Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> I dečaci plaču... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon