:: |
Autor |
Poruka |
ZuluWarrior Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 26 Dec 2007 Poruke: 5 Mesto: Tu i Tamo...
|
|
Drima-I posle svega
da li moze ovo neko da mi nadje ??
Ewo mog msn-a stefan_car_s@hotmail.com
Hvala unapred
|
Poslednja prepravka: ZuluWarrior datum Sub Mar 08, 2008 12:31 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ostavi mail kako bi neko od clanova, ako ima pesmu, mogao poslati
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
ZuluWarrior Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 26 Dec 2007 Poruke: 5 Mesto: Tu i Tamo...
|
|
Trazim pesmu "PORTORIKO" strana pesma mislim da spada u dance !
Sergio Del Rio - Parazar (extended)
[Edit by ~SonicLady~: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ ZuluWarrior ne nosi sat on sam odredjuje vreme |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
ZuluWarior,uskoro ti stiže ti na mail Sergio del Rio - Parazar,javi ako je to ta verzija pesme koju tražiš!
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|