:: |
Autor |
Poruka |
portoroz Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 41 Mesto: orlic_dusan@yahoo.com
|
|
sve zavisi kako ga svatis
|
_________________ Dusan_Bg |
|
|
|
|
lambi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 18 Mesto: Trebinje - Banja Luka
|
|
najteze je biti jednostavan prirodan a ne sminker tako da misli da nije
|
_________________ Misli glavom,slusaj SRCE!!! |
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Zaista se cini da je ponekad u zivotu sve komplikovano, iz iskustva znam da ne trba ocajavati ako nesto ne ide kako smo mi to htjeli, treba samo imati strpljenja, sve ruzno sto se dogodi vrijeme sigurno izlijeci, sto ne stignes danas, stici ces sutra, vazno je sacuvati zdravlje jer to ne mozemo kupiti a sve ostalo ce biti, ako ne danas a ono sutra,sigurno.Nazdravlje!!!
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Pomislih kako je zivot komplikovan. A onda.....ma NIJE. Mi smo komplikovani. Mi smo ti koji za....mo i najjednostavnije situacije.
Ne, nije zivot komplikovan!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Destiny_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 28
|
|
Da, cesto se to desi.Pomislim da mi nista ne ide, pitam se zasto sve mora biti tako komplikovano ....... ALi poslije sunca dolazi kisa, pa tako i u zivotu poslije ruznih stvari uvijek dodju i lijepe...
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Da zivot je jedan zamrseni "kanap"kojeg mi odmrsavamo!Neko brze ,neko sporije a neko jednostavno "isece" sve-tako je najbolje!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
sami sebi komplikujemo, ziveti je bas jednostavno
|
|
|
|
|
|
TuZnE_OkIcE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 146
|
|
Zivot je onakav kakvog ga mi prihvatimo!Sadasnji sistem zivota nije nimalo lak ali ako mudro postupimo i probleme koji nas zadese rijesavamo mudro .polako jedan po jedan sve je nogo lakse i nema komplikacija!
Jednom je neko rekao"svaki se problem moze rijesiti samo problem smrti ne"tako da mislim da je zivot suvise kratak i bitno ga je prozvijeti na pravi nacin .
|
_________________ Muskarci su vrlo naivna bica:
1.misle da su pametni jer imaju 2 glave
2.misle da su njezni jer sjede na jajima
3.misle da je ovo:--------20 cm |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Da je drugačije ne bi bilo zanimljivo
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
***Margarita*** Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Okt 2007 Poruke: 367 Mesto: Beograd
|
|
nemoguce je poverovati da se jedini razlog naseg zivota sastoji u vecitoj patnji koja nam se cini nepredvidiva i nepojmljiva.srce puno reci,suze goruce.placemo vatrene suze a tisina postaje nas jedini zvuk.ocne duplje gore kroz pakao kao da peku vriskovi mucenika nasih iluzija i misli.ceo svet kao da staje na nas dlan.tonemo...osim ako.prepisujemo sebi postojanost u vremenu stvarajuci besmrtnost,a zivljenje dok je fiksirano za vreme,do vecnosti koje posuduju samo iluzije,samo ideje,samo misli.u sebi nosimo svoju osobnu dramu,svi u sebi nosimo citav jedan svet,svako svoj svet,a u igri dodeljenih uloga mi smo hotimice vlastite marionete.vecina nas zivi,a ne postoji,a postojati znaci imati svest o svojoj ulozi u svojoj osobnoj drami koju posedujemo.biti ziv a nesvestan je vecito mucenje,osecati a ne znati razloge,staticni smo i nepromenljivi.kao takvi ustvari prolazni.kao takvi prolazni ustvari smo nestvarni.iluzija postoji,ona je bice koje se radja,raste,razvija,prerasta u opsesiju,ona se krece,evoluira,prodire u srz svake individue,ona stvara stvarnost stvarniju od stvarnosti same.ona ponekad i umire.
|
_________________ I barely know you,but somehow I know what you're about.play with my mind. |
|
|
|
|
zucica Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 08 Maj 2010 Poruke: 301 Mesto: Odžaci
|
|
ništa nije ni jednostavno ni komplikovano, stvar je u tome kako mi to doživljavamo
|
_________________ KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ŽIVOT |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ne mislim da je život komlikovan ili kompliciran, kako god. Smatram da ga sami sebi komplikujemo uvijek težeći nečemu za šta nismo sposobni niti smo dorasli i to što ne postignemo dodatno nas frustrira ... u stanju smo propustiti deset dobrih, vrijednih, zbilja životnih stvari u kojima možemo zaista uživati, ali ne ... čovjek je po svojoj prirodi prokleto biće i sklono uvijek da okrivi sudbinu ili Boga, ne shvatajući da nam ili jedno ili drugo (zavisi od toga u šta već vjerujemo) uvijek daju a mi to nismo u stanju prepoznati ili uzeti. Koliko ljubavi u sebi još možemo osjetiti, koliko volje, život je čudo, jedan dar koji treba čuvati i ne činiti ga sami sebi komplikovanim.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|