:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Citat: | ...ljubav,tuga,muzika...volim,radim,osecam, sve iz duse...ispustiti dusu,imati dusu,gde ce ti dusa,sad mi je dusa na mestu...Duso moja...
Da li je to samo rec?
Imamo li mi svi dusu, kolika je, gde se ona nalazi, slusamo li je i gde ce zaista na kraju...ako kraj postoji!? |
Stara tema u novom ruhu, šta za vas predstavlja pojam duše? Može li se opisati, osetiti, pokazati...? Izvolite, kažite šta vi mislite
|
|
|
|
|
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Dusa moze da bude i osoba a i duhovna dimenzija,skup moralnih i drugih vrijednosti,sve ono sto te cini covjekom i licnoscu,a moja dusa je [ova mala opicena]
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Duša je najtananiji, nafiniji deo čovekove biti. U direktnoj je vezi sa aurom i srcem. Naseljena je osećajima, željama, snovima i nadama. Neuništiva je, nedokučiva i mobilna. Može da obitava i u telu druge osobe.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|