:: |
Autor |
Poruka |
Hellbringer Banovan! Upućeni član

|
Godine: 114
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom

|
|
napravio bi takvu scenu da se izblamira pred najdrazim ljudima tako da bi joj prisjelo u startu i nikad to ne bi ponovila,a kasnije bi joj dao sut-kartu ili zuti karton ako je bas neka skroz full pi**a
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
ajoj bre momci al ste strogi!!!
nemam komentara,pogotovu zato sto dosta momaka vara(ne mislim na nikoga odavde,samo pricam o vecini...mada mozda nije fer da to kazem,jer i devojke su iste..tako bar cujem,ne bih znala.)
ali ne bi ste ni razgovarali sa devojkom?ne znam mene kada bi decko prevario,to bi za mene znacilo da nisam bila dovoljno dobra za njega...da je nesto falilo u vezi i razgovarala bih sa njim.samo ako on zeli raskid i ako je voli onda bih raskinula sa njim,ali ne znam..previse je dobar da bih raskinula sa njim zbog prevare.
|
|
|
|
|
 |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Ja,kako me Bog dao ovako blesavog,bih,možda,i oprostio.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |

|

|
|
meeee je napisao/la sledeće: |
ali ne bi ste ni razgovarali sa devojkom?ne znam mene kada bi decko prevario,to bi za mene znacilo da nisam bila dovoljno dobra za njega... |
Mislis nesto tipa "zasto si me prevarila,u cemu sam pogrijesio?
U tome i jeste stvar,sto nisam pogrijesio "ja" nego ona strana koja vara.
Nema to nikakvog opravdanja,ako ti neko dosadi to mu kazi i rastanite se kao fer ljudi a ne da se preko kreveta osvecujete.
|
|
|
|
|
 |
zanco Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Apr 2008 Poruke: 12

|
|
ne nikako
|
|
|
|
|
 |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
Hellbringer je napisao/la sledeće: |
Mislis nesto tipa "zasto si me prevarila,u cemu sam pogrijesio?
U tome i jeste stvar,sto nisam pogrijesio "ja" nego ona strana koja vara.
Nema to nikakvog opravdanja,ako ti neko dosadi to mu kazi i rastanite se kao fer ljudi a ne da se preko kreveta osvecujete. |
ali mozda joj nije dosadio decko.mozda ga bas voli,a on se cudno ponasa i ne obraca paznju na nju.kad joj je najteze on pobegne i ne javlja se.i da bi je on primetio ona uradi tako nesto...znam recices da je glupo,ali bas je sada takva situacija u mojoj vezi.ja ga bas volim,a njemu svejedno.jednom smo pokusali da razgovaramo i ja mu rekla "promenio si se.moramo da raskinemo,jednostavno ne mogu da budem u hladnoj vezi,ali volela bih da ostanemo drugovi" i kidalo me kad sam mu to govorila jer ga bas volim,ali ako on voli drugu..sve za njegovu srecu!ali onda se zabrinuo.tak kad je shvatio da moze da me izgubi on se osvestio,i rekao da ne zeli da raskine...i neko vreme je bilo super,ali sad opet....pobegao je bas kad mi je najteze.umrla mi je tetka(i to bas u mladim godinama..a pre 40 dana deda...mislim bas sve tragedija do tragedije.) a on se ne javlja vec 2 nedelje(a zna za ovo...) i naravno da sam razmisljala da ga prevarim,ali nikada nisam jer ga volim.mada htela sam da nateram sebe na to,samo da on oseti bol koju ja sada osecam,ali sad kad citam ovu temu i shvatam da se mozda nece promeniti,da ce me ostaviti ili udariti i ostaviti..menjam misljenje....
|
|
|
|
|
 |
drug_do_groba *Jaci Nego Ikad*

|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 1423 Mesto: *Tamo daleko*

|
|
Mozda...sve zavisi od situacije kakva je...Kad bi mi dala jak razlog zbog cega je to uradila onda bi al' uz to da je jako puno volim...Presao bih preko jednog puta, preko drugog sigurno ne...Ima ona stara ko jednom prevari i drugi ce put...ko zna mozda je istina mozda nije...
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Puno sam prevara oprastao,iz iskustva govorim.
Udri gaduru ili joj se osveti na najbolji moguci nacin ako ispadne ku*va a ako si ti kriv onda brate suoci se sa posljedicama.
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
^^^ da, ako si kriv... budi spreman na posledice...
ali! osveta, tuca i td.... to nikako... nikome to nece pomoci...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |

|

|
|
moze pomoci da savladas bijes ali dugorocno ne rjesava mnogo toga.
|
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
^^^ tuces da bi savlado bes?
zar se time bes ne oslobadja?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Lyricis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Apr 2008 Poruke: 47 Mesto: Zagreb

|
|
Nisam s ejoš našao u takvoj situaciji. Ali sigurno je da nebi oprostio nevjeru.
Razlog je jednostavan sebičan sam: ono što je moje nedam nikome...hehe nije baš tako...ali u tom smislu.
|
_________________ In Memoriam Toše fan klub |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|