:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Ali kako možeš nekog da voliš,a da ga ne poštuješ?
Ne razumem.Ne može neko da se ponižava,vredja,maltretira,a da se voli.To je kao ono,kad neka devojka(žena) kaže:''Dečko(muž) me bije,ali znam da me voli i ja ga mnogo volim.''
Mislim...ne ide to...
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Kao što već neko reče - ljubav se ne pokazuje rečima, već delima... Džaba bi meni bilo da mi kaže da me voli, da umire za mnom i šta sve ne - a da me s druge strane ponižava i dokazuje nešto samom sebi...
Jedno bez drugog ne ide, pa to ti je.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Nesho79 Zaljubljeni
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM
|
|
Voleti nekog,a ne postovati ga to ne ide nikako,te dve stvari ne mogu jedna bez druge.
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
ljubavi bez postovanja nema... dok, postovanja bez ljubavi ima...
ako tvoj partner cini stvari koje tebe kao licnost ugrozavaju, lose deluju na tebe... i pored skrenute paznje, razgovora... nastavi sa svojim delima... jasno je da te ne postuje i odmah za tim ne voli...
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Glupo je voljeti uzalud.
Glupo je i postovati uzalud.
Zato cuti,sjedi i popij.
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Voleti nikad nije uzalud,
postovanje samo po sebi nikad nije uzalud, zato da hajde da sednemo,pojedemo,popijemo za medjusobno postovanje i ljubav.
ziveli
|
|
|
|
|
|
KASPER MD Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Okt 2006 Poruke: 69 Mesto: Modriča
|
|
poštovanje je bitna stvar ustvari naj bitnije a velike ljubavi obično i često prelaze u veliku mržnju
|
|
|
|
|
|
anchyvg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Sep 2007 Poruke: 223
|
|
Pa to po meni i nije neka ljubav...kad neko nekog voli treba sve da mu udovolji i da ga NE IZBEGAVA...Ja kad sam povredjena (sad ce nekom da bude smesno) pojedem čokoladicu i osećam se bolje...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
To je tipicno ono da partner ne zna sta ima...dok ne izgubi.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Da no ako te voli i ti mu bar malo daš do znanja da te ne poštuje dovoljno on će to lako uočit,no samo ako te zbilja voli,znam po sebi
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
To nikako ne ide jedno s drugim...znači, ako nema poštovanja, o kojoj ljubavi tu pričamo???
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Pa taj partner ocigledno nije normalan Ako mogu da postujem komsije, profesore (koje ne moram da volim)... kako onda mogu da ne postujem nekoga koga volim? Na cemu je izgradjena ta "ljubav"? Ako nekoga volite, onda ga valjda volite zbog nekih stvari koje cine tu osobu takvom kakva jeste, a onda isto tako valjda i postujete to sto je ona, cim to volite... Sve ostalo je prodavanje magle
I samo da se slozim sa Ohanzee
Citat: | ljubavi bez postovanja nema... dok, postovanja bez ljubavi ima... |
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|