:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | @mrvica92 a da li bi tebi bilo svejedno da tvoja devojka ne odbija sve druge muškarce koji joj se nude, čisto jer joj se može?
. |
Ne bi mu tad bilo svejedno jer je faca, muškarac i za njih ne postoje granice i vjerojatno bi je ubio. Psihički problemi, fakat.
|
|
|
|
|
|
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | ~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | @mrvica92 a da li bi tebi bilo svejedno da tvoja devojka ne odbija sve druge muškarce koji joj se nude, čisto jer joj se može?
. |
Ne bi mu tad bilo svejedno jer je faca, muškarac i za njih ne postoje granice i vjerojatno bi je ubio. Psihički problemi, fakat.
|
e ovde si bas upravu!!!i jos jedna stvar mi nije jasna,zasto momci pocnu da cene ono sto imaju sa devojkom,tek onda kad im devojke kazu "raskidam"..e onda je "nemoj,volim te..blablabla" i sve tako traje,i onda se sve vrati na staro...i sve tako iz pocetka...
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Kah, tema je sledece -->
Pristati na druge pored svoje devojke ili ne? Prevariti ili neprevariti svoju devojku? Sta bih ste radili u toj situaci?
Samo da podsetim.
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
pa .. ovo je veoma tesko pitanje jer dosta puta emocije jednostavno ne mogu da se kontrolisu pa se nekad desi da emocije pocnu da ljuljaju ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
-Nisu teška pitanja nego odgovori na njih... za mene je uvek ovo pitanje bilo jednostavno. "evo kajem se i ne bih podneo da desi me se sve ono što sam tebi radio". Ja uvek idem tom linijom razmišljana a dolazio sam u situaciju da prevarim ali nikad nisam, ako volim tu devojku ne bi nikad učinio ništa protiv svojih osećanja jer ta ljubav treba biti pružena samo njoj. Ako ne volim dovidjenja, fala, prijatno... pa tek onda u akciju-
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
mrvica92 Dobro upućeni član
|
Godine: 49
Datum registracije: 30 Okt 2007 Poruke: 661 Mesto: Beograd
|
|
Ja izgleda napravi neki problem? Kada budem imao devojku koja vredi i zasluzuje paznju verovatno cu se smiriti. MOZDA!
|
_________________ "I htede ciganka
da mi pogleda dlan,
a ja nedadoh.
Prasnjavim putem
odoh iz sela
i ostavi dragu da me ceka.
Cvet sto zamirisa
u mojoj basti
otkidose!" |
|
|
|
|
Phantom1505 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Apr 2008 Poruke: 21
|
|
Nikad ne bi prevario svoju djevojku... Jedva sam je dobio a sad da je prevarim i da izgubim??? Ma nema sanse
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|