www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Imate devojku a juri/ jure vas i druga/druge.......
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 17, 2008 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
@mrvica92 a da li bi tebi bilo svejedno da tvoja devojka ne odbija sve druge muškarce koji joj se nude, čisto jer joj se može?
.

Ne bi mu tad bilo svejedno jer je faca, muškarac i za njih ne postoje granice i vjerojatno bi je ubio. Wink Psihički problemi, fakat.
Cool

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
~SonicLady~ je napisao/la sledeće:
@mrvica92 a da li bi tebi bilo svejedno da tvoja devojka ne odbija sve druge muškarce koji joj se nude, čisto jer joj se može?
.

Ne bi mu tad bilo svejedno jer je faca, muškarac i za njih ne postoje granice i vjerojatno bi je ubio. Wink Psihički problemi, fakat.
Cool

e ovde si bas upravu!!!i jos jedna stvar mi nije jasna,zasto momci pocnu da cene ono sto imaju sa devojkom,tek onda kad im devojke kazu "raskidam"..e onda je "nemoj,volim te..blablabla" i sve tako traje,i onda se sve vrati na staro...i sve tako iz pocetka... Rolling Eyes

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 1:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kah, tema je sledece -->
Pristati na druge pored svoje devojke ili ne? Prevariti ili neprevariti svoju devojku? Sta bih ste radili u toj situaci?
Samo da podsetim. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 1:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa .. ovo je veoma tesko pitanje jer dosta puta emocije jednostavno ne mogu da se kontrolisu pa se nekad desi da emocije pocnu da ljuljaju ..

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 1:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

-Nisu teška pitanja nego odgovori na njih... za mene je uvek ovo pitanje bilo jednostavno. "evo kajem se i ne bih podneo da desi me se sve ono što sam tebi radio". Ja uvek idem tom linijom razmišljana a dolazio sam u situaciju da prevarim ali nikad nisam, ako volim tu devojku ne bi nikad učinio ništa protiv svojih osećanja jer ta ljubav treba biti pružena samo njoj. Ako ne volim dovidjenja, fala, prijatno... pa tek onda u akciju-

mrvica92
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 49

Datum registracije: 30 Okt 2007
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 19, 2008 3:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja izgleda napravi neki problem? Kada budem imao devojku koja vredi i zasluzuje paznju verovatno cu se smiriti. MOZDA!

Prasnjavim putem
odoh iz sela
i ostavi dragu da me ceka.
Cvet sto zamirisa
u mojoj basti
otkidose!"

Phantom1505
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Apr 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 21, 2008 8:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikad ne bi prevario svoju djevojku... Jedva sam je dobio a sad da je prevarim i da izgubim??? Ma nema sanse

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Imate devojku a juri/ jure vas i druga/druge....... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon