www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Shopping sa devojkom??
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 16, 2005 12:05 am    Naslov poruke: Shopping sa devojkom?? Na vrh strane Na dno strane

Jeste li ikad isli sa svojom djevojkom ili zenom u spong. Znate ona zenska razgledavanja satima, sta mislite o tome. Trose li previse vremena na to nase izabranice i naravno trose li puno para...

NINANENA
Veštica
Veštica

Datum registracije: 15 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 16, 2005 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Very Happy tamam ovde da dam oglas Very Happy
trazim izdrzljivog muskarca za kupovinu
ja ne volim da idem sama
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Trsa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 29 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 16, 2005 4:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znate li sta je gore od toga kad ides sa jednom zenom u shoping...
Ici sa dve zene u shoping... Katastrofa....

NINANENA
Veštica
Veštica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 16, 2005 5:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo ja trazim jednog
da vodi samo mene Very Happy

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 16, 2005 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljivo pitanje...

Ja volim da idem sa curom u shopping, kad je imam...
Meni je bas zanimljivo i nije mi mrsko grad da prodjem grad ako treba i dva puta! Najlepsi mi je kad cura onda pocne da kuka kako joj nista ne stoji, kad gubi zivce, itd. Ja se opustim i uzivam a i rado joj dajem savete dal je nesto dobro ili ne, ukoliko prihvati moje savetovanje.

Dal trose previse pare ili ne?! Znas kako, ako imam pare na raspolaganju, cu joj i ja rado nesto lepo uzeti, a ako svoje pare trosi, nece meni da smeta dal trosi vise nego sto bi trebala. Ona radi za te pare i treba da zna dal ce se posle toga kajati ili ne.

Kao svaki muskarac uzivam i kad idem sa dragom u jurnjavu za neki novi lepi dornji ves... Embarassed ... mislim da je to ipak najlepsa strana shopping-a sa dragom... Wink

PS: NINANENA... eto, ako nikoga inace nema, idem ja s tobom na shopping! 8)

Kaliopa
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Okt 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 17, 2005 4:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja do sada nisam imala takvih problema, naprotiv...svako musko, bez obzira da li mi je bio drug ili decko, je hteo da ide sa mnom..inace, nisam problematicna--kupujem odmah ako mi lepo stoji i imam para za tu stvar...

a oni su uvek bili fini i strpljivi, i savetovali--nemoj to, kupi ono-bolje ti stoje ove farmerke nego one, itd..

inace, vise verujem muskom ukusu nego zenskom (drugarice su mi sve "operisane" od ukusa) --
pa nisu za dzabe muskarci najbolji zenski frizeri, modni kreatori, kuvari Very Happy

NINANENA
Veštica
Veštica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 17, 2005 8:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

yugo Very Happy ti bi samnom Very Happy vazi na leto kad budem u tvom gradu nemoj da slucajno pobegnes Very Happy

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 17, 2005 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

NINANENA je napisao/la sledeće:
yugo Very Happy ti bi samnom Very Happy vazi na leto kad budem u tvom gradu nemoj da slucajno pobegnes Very Happy

Nebi da idemo sad u offtopic, ali dogovoreno... javi se na vreme, pa ce da idemo u Shopping... ne znam odakle znas iz kog grada sam, ali ce ga prevrnemo 2 ili 3 puta, ako treba, dok nadjes nesto za tebe... 8)

Shea
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 10 Apr 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 3:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shopping za mene je svetinja, ko u crkvu da idem. Nema sanse da povedem muskarca sa sobom. Jedino mozda da nosi kese Very Happy
Bas sam danas cesljala jedan od shopping centara kad meni na putu do divnih hlaca jedan par Rolling Eyes Ona gleda neku majicu pa njega, pa uzme majicu u ruku, pa gleda njega Rolling Eyes :"Pa sta mislis da si kupim ovo? Kako ti se cini? Jel ok ako ja tako nesto obucem? Pa sta mislis?"..sve nesto oteze Rolling Eyes
Doslo mi da joj je ja kupim. Kako ce on znati dali joj to dobro stoji? Obuci pa vidi. Sta njega ima pitati dali smije? Ako mu se ne svidja...prije ce je skinuti s nje....
Kad sam izlazila iz kabine i vukla svoj pljen vidim je izlazi i ona u toj istoj majici. Nije joj stajala dobro....nisam cula sta je on jadnicak rekao....
Evil or Very Mad

esc
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 22 Sep 2004
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 11:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve zavisi kakva je osoba. ako kupuje brzo onda da sto da ne. Ali da mi staje u svaku radnjicu i ga gleda sastojke proizvoda nema sanse. Pre bi ostao kuci pio pivo i sedeo za kompom Very Happy

Gile80
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 5:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imao sam prilike ali iskreno ne volim preteranu kupovinu, ili kad neko nesto razgleda satima i onda na kraju nista ne kupi

Nove midi fajlove i karaoke mozete slati na gile80@domaci.de
PRAVILA ZA FONTANU ZELJA

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 18, 2005 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uhhhhhh, ma obozawam da idem u shopping......
a josh kad se to neshto kupuje meni...... Laughing

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Shopping sa devojkom?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 1 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon