www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ne pali me vise
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma sto ti on to radi pa ti smeta?

Poslednja prepravka: ♥ QueeN ♥ datum Sre Apr 09, 2008 10:24 pm; ukupno izmenjena 1 put

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Apr 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zar treba da budem prosta?? Rolling Eyes

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kako god, skontala sam, ali opet ne vidim kako to moze da smeta nekome. No, opet kazem, preispitaj svoja osjecanja.

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne smeta mi inace, probala sam da mu pokazem ali opet nije ok. pa sam ga pustila da ja gleda dok ja to radim da skonta, i kaze da je skontao a opet nije. opet mi ne odgovara

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma daj.....o cemu god ti pricala,nebitno,sve se svodi na isto....te stvari se tako ne rade......ne moze sad neko da dodje i da kaze pipni tu pipni tu i to ce da bude super........za intimne stvari trebaju osecanja.....i kako je 3 godine bilo ok,a sada ti smeta?Tj. 3god. je znao sta da radi,a sad ne zna.....ne razumem.......

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 10:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bilo je. mada je u poslednjih pola godine, godinu dana, tako nesto isto bilo, na tom mestu mi nije prijao dodir pa smo izbegavali taj dodir. ali onda nisam imala problem da se napalim na njega. sad imam, sad me ni poljupci, ni dodiri ne pale. mislim naravno napalim se ja ali ne dovoljno da bi doslo do cina

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

swe je to u glawi.....
queen ti je dobro rekla, razmisli o tome koliko ti znachi i da li ga wolish.....
p.s. misli meni odlutaju samo kad se skoncentrishem, i to radim zbog nje, da produzim, swoj sutrashnji dan nikad tako nisam planirao..... koliko imash godina ti a koliko on btw ako nije tajna?

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

Paklena_Vucica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja 24 a on 29

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 09, 2008 11:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao shto sam rekao, preispitaj sebe, daj sebi malo wremena, tipa odmori nedelju dana, ponowo se preispitaj pa widi shta ti je chiniti, to neznam, ako ti je toliki smor bit sa njim batali to, promeni, onda to nije to, meni je neshwatljiwo da nekoga moze da boli, to nije sport ni pljuwanje u dalj..... a ti razmisli o tome..... i ne samo ti, nego i on, kako to da te powredjuje, jesi sigurna da ne pokushawa MOZDA neshto da ti kaze time?

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 10, 2008 9:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ako ti je toliki smor bit sa njim batali to, promeni, onda to nije to, meni je neshwatljiwo da nekoga moze da boli, to nije sport ni pljuwanje u dalj..... a ti razmisli o tome.....

Za ovo se slazem u potpunosti. Ako ti je dosadno u vezi, bolje prekinuti na vrime, nego da kasnije dodje do razvoda braka. Mada opet kazem, ja licno i personalno Smile smatram da je to prolazno. imala sam i ja promenu raspolozenja po fazama nase veze, sadasnjeg braka. Prvo ga nisam volela (to je normalno za svaki pocetak), onda me je smorio (iz opet meni nepoznatih razloga), pa sam ga ubrzo zavolela, kasnije sam ojetila kao da smo prijatelji, a ne da nas ljubav spaja, pa je i to proslo... i sad ga volim iskreno i svim srcem i voljet cu ga do kraja zivota. Puno mi znaci.

Citat:
jesi sigurna da ne pokushawa MOZDA neshto da ti kaze time?

Na primer...?

D@cha
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 89

Datum registracije: 02 Apr 2007
Mesto: 13 krug pakla

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 1:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znači da je krajnje vreme da ga pustiš da ode i nađeš sebi drugog

cica_sanelica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Maj 2009
Mesto: u Njegovom srcu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 03, 2009 5:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma to je prolazno...i meni se zna dogoditi...
i onda malo ohladimo,pa se poželimo i onda opet sve kao prije...
ukoliko je zaista ljubav u igri...ništa ne može narušiti vaš odnos i ovakve stvari se događaju...

mijenjanje poza, mala promjena ritma, nova mjesta...sve to može pomoći
ali važi ono:daljina izaziva čežnju
prema tome,malo slobodnog prostora i sve će doći na svoje Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Ne pali me vise Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon