:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Pesma je u Muzickim zeljama
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Kono oči moje lijepe slucajno sam naletio ama na stranicu bash vlasku hehe sve ti ima sto je vlasko kola,izvodjaci,rumusnke muzik,evo kono only for tebe tvoj komsho [edit by sanjica_021,linkovanje zabranjeno,ako imas neki link,uradi to preko pp] ,samo se trebas registrovat,a imaju veoma jednostavan formular za registr.direkt na stranici 4 polja ispunis i sibaj download kolko oces i kola i pjesme hehe,nadam se da sam ti pomogao oči moje naljepše
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Gile80 Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 3261 Mesto: Beograd
|
|
ojtemoj je napisao/la sledeće: | Kono oči moje lijepe slucajno sam naletio ama na stranicu bash vlasku hehe sve ti ima sto je vlasko kola,izvodjaci,rumusnke muzik,evo kono only for tebe tvoj komsho [edit by sanjica_021,linkovanje zabranjeno,ako imas neki link,uradi to preko pp] ,samo se trebas registrovat,a imaju veoma jednostavan formular za registr.direkt na stranici 4 polja ispunis i sibaj download kolko oces i kola i pjesme hehe,nadam se da sam ti pomogao oči moje naljepše |
Ojtemoj, cuo si sta je Sanjica rekla, a ti nisi bas juce dosao da ne znas sta ovde smes, sta ne. Nemoj da se svadjamo
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
Hvala sanjici i giletu za pesmu
ojtemoj hvala i tebi, ali ubuduce na PP
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
|
|
|
Ne mogu nikako da je skinem
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ja sam sad u Operi i skida mi pesmu,uopste ne kapiram vase probleme oko downloada
Sta ti izbacuje? sta je problem?
|
|
|
|
|
|
i ja isto skidam sa operom, ali nece
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa sta ti izbaci? Kako da ti pomognem kad ne znam kako to "nece"?
|
|
|
|
|
|
Could not locate remonte server
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokusaj malo kasnije,nije problem u linku jer meni radi download,mozda do servera,stvarno ne znam
|
|
|
|
|
|
vazi i hvala svakako
|
|
|
|
|
|
|
|
jos jedna pa opet necu traziti jedno vreme
Takodje od marijane zlopase - zasto te volim
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|