www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

101 ruza - kic ili romantika?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 1:23 pm    Naslov poruke: 101 ruza - kic ili romantika? Na vrh strane Na dno strane

Sta mislite o 101 ruzi kao poklon voljenoj osobi?
Momci, jeste nekada iznenadili devojku na ovaj nacin?
Devojke, jeste li nekada dobile ovakav buket?

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 45

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam još. nije još nijedna zaslužila da joj darujem 101 ružu, a ni dalmatinca...

Ne znam, mislim da je malo previše to? Sebe smatram romantikom, al ipak, malo mi je to previše Confused

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 1:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nikako nije jasno zasto bas 101? Zasto nije 99? Ili 69? Razz Zasto svi kupuju 101? To je tako neoriginalno... Confused
I sta devojka da radi sa 101 ruzom? Ako joj poklonis jednu, ona moze da je ispresuje i cuva celog zivota. Smile

trriper
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 19 Jan 2008
Mesto: Izgubljen negde daleko...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni meni nije jasno zašto baš 101! U svakom slučaju je mnogo para za takav poklon, odnosno cveće...

Ako mene pitate broj nije uopšte bitan. Bitno je ono što čovek time hoće da kaže i pokaže. Samo što postoje osobe koje to uopšte ne umeju da cene, pa makar odneo i 1001 ružu...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam dobila, volela bih....sto da ne

to nikada nece biti kic ili vi uopste niste romantici Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

ili to ili djevojke jednostavno previše tražite

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Konjanik je napisao/la sledeće:

ili to ili djevojke jednostavno previše tražite

nista vise od onoga sto vi ne umete da pruzite

ja bih za svog voljenog uradila apsolutno sve na ovom svetu, a hoces da mi kazes da je tebi glupo ili sta, da devojci, bar jednom u zivotu kupis 101 ruzu?

opet da, vracamo se na staro, ukusi su razliciti Wink

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm, o tome bi se dalo mnogo razpravljati

ja bih za svog voljenog uradila apsolutno sve na ovom svetu, a hoces da mi kazes da je tebi glupo ili sta, da devojci, bar jednom u zivotu kupis 101 ruzu?

Vidiš, nisi me dobro shvatila. Ja sam reko da mi je previše ta 101 ruža. Tražim smisla i u broju 101 i smisla u darivanju tolikog cviječa. Zar možda nije romantičnije svojoj djevojci zavezat oči, posuti stan laticama od ruže, za ruku je voditi do stola, gdje ju čeka buket ruža (ne 101), neka fina večera koju sam sam spremio, malo vina, nježna muzika i plamen sviječa (evo odao sam svoju tajnu šta več dugo planiram da uradim kad nađem onu pravu Laughing ). Pa mi ti sad Dameski reci, šta je bolje, ovo moje ili onaj trošak od 101 ruže, koji ubrzo da krasi samo kantu za smeće u haustoru.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm, o tome bi se dalo mnogo razpravljati

Vidiš, nisi me dobro shvatila. Ja sam reko da mi je previše ta 101 ruža. Tražim smisla i u broju 101 i smisla u darivanju tolikog cviječa. Zar možda nije romantičnije svojoj djevojci zavezat oči, posuti stan laticama od ruže, za ruku je voditi do stola, gdje ju čeka buket ruža (ne 101), neka fina večera koju sam sam spremio, malo vina, nježna muzika i plamen sviječa (evo odao sam svoju tajnu šta več dugo planiram da uradim kad nađem onu pravu Laughing ). Pa mi ti sad Dameski reci, šta je bolje, ovo moje ili onaj trošak od 101 ruže, koji ubrzo da krasi samo kantu za smeće u haustoru.

cestitam na ideji, svidja mi se Wink

ma moras da priznas da i buket sa 101 ruzom ima neke svoje drazi

ono bar da iznerviras komsiju kada shvati da nema nista u svojoj basti Razz

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 2:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cestitam na ideji, svidja mi se Wink

ma moras da priznas da i buket sa 101 ruzom ima neke svoje drazi

ono bar da iznerviras komsiju kada shvati da nema nista u svojoj basti Razz

Naravno da ima draž i ta ideja o 101 ruži, nisam to ni rekao, samo kažem, smisla ne vidim u tome. Ima dosta boljih pa i originalnijih ideja, kako obradovati svoju dragu. Ta 101 ruža, meni dođe ko Valentinovo = proizvod Hollywooda i tržne ekonomije Wink

Hvala Embarassed

Dedda
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 18 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 4:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve je to lepo...101 ruza sto da ne...lepo je pokloniti ali ako 'oces da nekom pokazes da ti je do njega stalo dovoljna je i jedna ruza...

Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me"

Devojka od cokolade
.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.
<b>.:¦ VaNi jE vAtRa ¦:.</b>

Datum registracije: 03 Apr 2007
Mesto: .~. Sous le vent .~.

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 07, 2008 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je prelepa ideja konjo, svaka cast Very Happy

Nisam jos dobila 101 ruza.
Zbog cega broj 101 i meni nije jasno, bas bi me zanimalo kakav razlog stoji iza toga.
Kao i svaka zena, volim da dobijem cvece na poklon. Ali meni bi bilo originalnije kada bi mi dragi poklonio na primer 8 ruza, jer smo se 8.1. upoznali. Nema veze koji broj, ali vazno je da stoji neka ideja iza svega toga. Tako je to sve vezano za nas i nasu vezu a ne za neki nacin paznje koji se godinama smatra romanticnim.
Vise volim da dobijem neki mali poklon koji je od srca, a ne neki veliki sa kojim mogu da se hvalim mojim drugaricama ili bilo kome. Nekada je i manje ipak vise.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> 101 ruza - kic ili romantika? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 1 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon