www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pijanka od sinoć
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 05, 2008 2:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oke, moram da reagujem, pitanje za cure gore, koliko chesto pijete?

a sad odgowor na pitanje, uglawnom ne slusham, jer izlazim na mesta koja su grozota, d adefinishem, neznam kako je u welikoj sredini jer nisam iz welike sredine, u prowinciji na swim mestima pichi dobra mjuza recimo do pola 12, a onda pochnu da ubijaju turbo folkom, pa nama normalnima ostaje da se taknemo uz dobru mjuzu a onda zawijamo uz turbo koji inache nikada ne slusham, ni ujutru ni popodne ni uweche, daklem, teorija ti je ok.....

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 05, 2008 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

CatchTheWreck je napisao/la sledeće:
oke, moram da reagujem, pitanje za cure gore, koliko chesto pijete?

a sad odgowor na pitanje, uglawnom ne slusham, jer izlazim na mesta koja su grozota, d adefinishem, neznam kako je u welikoj sredini jer nisam iz welike sredine, u prowinciji na swim mestima pichi dobra mjuza recimo do pola 12, a onda pochnu da ubijaju turbo folkom, pa nama normalnima ostaje da se taknemo uz dobru mjuzu a onda zawijamo uz turbo koji inache nikada ne slusham, ni ujutru ni popodne ni uweche, daklem, teorija ti je ok.....

u danasnje vreme retko, ali ranije sam umela iha haj...

a to ima veze sa?

" I know the way to fuck them all...."

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 9:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ali ranije sam umela iha haj...

takodje.

Citat:
pa nama normalnima ostaje da se taknemo uz dobru mjuzu a onda zawijamo uz turbo koji inache nikada ne slusham, ni ujutru ni popodne ni uweche, daklem, teorija ti je ok.....

koliko sam shvatila, turbo folk inace ne slusas, tako da se opet pokazalo da njegova teorija, nema ni malo veze sa mozgom.
Rolling Eyes

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, zanimljivo je da se kazhe da treba da pochnesh opet onim chim si se "ublembao", a da ovde vecina pokushava da ne slusha takav pravac/smer muzike iduceg jutra.
Imam jedan primer oko mene. Kumche moj zna da osvane uz muziku na uvce i sl. Iduceg "jutra", da ne kazhem dana mu nije do toga, tada radije slusha vesti, gleda nauchno-popularne filmove itd. Zanimljivo, da. Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BulatCar je napisao/la sledeće:

Da li vam se sluša muzika od sinoć?

Zavisi...ne toliko koliko sam popio vec kolike su "posledice" Laughing Laughing Moze se desiti da me tako oraspolozi to shto sam se odvalio pa da me navede da namerno slusham bash taj mjuz da se podsetim (onoga shto se secam) od sinoc Laughing Laughing

Ali isto tako ako se osecam ko da sam popio otrov ko shto rece dameski nije mi ni do zivota a ne do muzike Laughing Laughing

The tears of a clown make the whole world laugh.

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 9:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako se ujutru osjećam dobro moš mi svirat opet i skakat i kaj god oš', tak mi je svejedno kaj se događa oko mene
Ali fakat ako vidim pred očima samo glupi magleni obzor jutra - odnosno - ne vidim pred očima ništ , daj mi samo kave i pusti me na neku livadu da sjedim do sutradan, stavi neki znak kraj mene - zabranjeno parkiranje i tomu slično Razz

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 06, 2008 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ova me teorija podseća na onu da se mamurluk najbolje leči tako što popijete čašu pića od prethodne noći. Sama pomisao na to mi prevrće želudac, no, može biti da ima onih kod kojih je to lek.

Biće da je isto i sa muzikom Smile Doista nisam razmišljala o tome Smile Slušam muziku vrlo često i nisam primetila korelaciju na ovom nivou Smile

Phantom1505
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 10 Apr 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 21, 2008 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E ovako... Kod mene opet ista muzika i opet isto pice Very HappyVery Happy

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj, pa covek ne sme ni pitanje da postavi, a da mu oko ne iskopaju. Wink

Nikada nisam o tome razmisljao. A sto se tice muzike sta god da se vrti u autu to bi se slusalo, bilo jutro ili prethodna noc.

A to da se klin klinom izbija, pa nekada i radi Very Happy

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

RomEo_90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 13 Sep 2007
Mesto: Loznica/Malmö

sweden.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 09, 2008 2:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
I ne mozes se napit uz jednu pjesmu koja traje 3 minuta.

Bogami, tu tvoju teoriju sam pobijao u vise navrata... Embarassed A sto se tice toga, Bulate - ja kad sam trezan slusam bilo kakvu vrstu strane muzike, kad cirknem malo vise, moze sta bilo, a kad sam se olesio, onda samo daj narodnjake. Ujutru(citaj oko 5 popodne) opet pustim neke strane, i tako stalno... Da ne idem u offtopic, ne slusam istu muziku 'jutro posle' Mr. Green

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 09, 2008 2:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e a vidis, meni nije preporucljivo da slusam narodnjake kad malo vise popijem Wink Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 40

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 09, 2008 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski, za kaj, jel' se penješ na sto? Mr. Green meni ne daju da naručujem narodne pjesme, svi pomru Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Pijanka od sinoć Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon