:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ovako,zanima me dali neko od vas oboljevao od toga?I kako se izlecio?
Po imenu je bazedova bolest!
Evo meni traje vec dva meseca i pijen Neo-mercazole za toga i Cortancyl (i zbog toga sam se ugojila bar 5kg)kaze doktor da ce da mi se sve vrati na mestu kad prodje.....
Doktor mi je takodje rekao da moze trajati najkasnije 18 meseci i kao izbegavaju da se operise!
Samo mi rekli da mi se stvaraju previse hormona u gusi,kao dosao do nekog poremecaja ali neznaju tacan razlog od cega doslo do toga.....
Hoce takodje zbog toga oci malo da zezaju i kao rekao sasvim da prekinem sa pusenjem zbog toga!
Kao u mojim godinama,dosta ljudi imaju taj problem i tako...
Pa pisete ako neko zna o toj bolesti nesto ili bilo sta o tome?Koje ste simptome imali i tako dalje?
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Molim clanove da ne otvaraju duple teme! Hvala na razumevanju!
|
|
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
-Molim vas za pomoc.Moja zena ima malo otecen vrat.Posle porodjaja su joj rekli da bi trebala da ode na pregled,da proveri stanje stitne zlezde jer joj je otac umro od raka na stitnoj zlezdi.Ja nisam bas mnogo upucen u sve to.Ali pre dva dana je odjednom pala izgubila svest i pocela da se nekontrolisano prevrce i ispusta zvuke poput njakanja deteta.Tako je bila na neurohirurgiji da bi ustanovili da na glavi nema niosta za operaciju a ne znamo sta je mislljenje neurologa jer nam nisu nista rekli a pustili su je danas kuci u malko boljem stanju.
-Sad je svesna i seca se svega do trenutka pada i od danasnjeg jutra.Usporeno se krece i prica.Ima kao neki zastoj na govoru i jako tesko izgovara reci .Treba joj vise puta ponoviti da bi odgovorila i to zvuci na rastezanje (na primer Neeeee znaaaaam) i teze izgovara slova za koja treba da koristi jezik.
-Ne znam gde da trazim bilo sta o tome pa mi je jedino ovde palo,dal je to povezano sa tiroidnom zlezdom.
-Hvala.
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Kad cujem raka stitnjace sva se najezim ali Tommy koliko ja imam iskustva bar ovih meseci, to nema veze koliko ja znam sa Tiroidom...To tvoje mi vise lici na vrstu Epilepciju(ok nisam imala nikad hvala bogu tih stvari)ali kako sam citala knjige,vise mi na to lici...Najbolje je da tvoja zena ide da snimi glavu i da vidi nekog specialjista o vezi toga...
Ja jeste imam malo problema sa stitnjacom i dalje pijem lekove jer treba duze vremena...Imam ponovo lekarski pregled u decembru ali recimo stitnjaca bolest,to je samo da imas gusu naduvenu i oci dosta prevelike...
Ako ti treba jos nesto;javi mi na pp
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|