:: |
Autor |
Poruka |
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Mozda je 110 ili 120 na autoput malo, ali opet politicari treba da odluce koliko ce da se vozi. Na to uticu mnoge stvari. Nijesu svi autoputevi ka oni kroz Njemacku dje mozes da ozezis i 300 na sat kad nema guzve.
Svi mi volimo da vozimo brzo i adrenalin pumpa ali ne daj Boze da nam neko izleti. Fino je i kad se skupi drustvo pa bulevarom opale 100-150, ali majcin sine zakoci ako ti neko ili nesto izleti.
|
_________________ E da mi je, da mi je |
|
|
|
|
g_bmw_m3 Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 442
|
|
To da! Sa 160 km/h nema kocenja, a da ne mislim na 250...
Jedna osoba koju sam poznavao je tako udarila u jedan kamion sa brzinom od 140 i naravno poginuo...Upravljac mu je smrskao grudni kos! To je gadno, i samo reci zivotu CAO!
Dopuna:
Zato je najbolje ugraditi Roll Barove!
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: |
Zato je najbolje ugraditi Roll Barove! |
Uzmes najtezi dzip sto moze da se kupi (Hummer H2 ili tako nesto) stavis mu roll barove sto ti kazes.....pa neka te udari neko ako sme... 8)
|
|
|
bokiva39 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2006 Poruke: 71
|
|
g_bmw_m3 je napisao/la sledeće: | Stvarno ne vidim razlog oduzimanja automobila... |
Ma ludaci oduzimaju sve kako im se cefne ili svidi ne kupuju ljudi kola na trafici za 200 dinara..
|
_________________ Samo svemir i ljudska glupost su beskonacni mada za svemir nisam siguran. Albert Ajnstajn |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Dzaba svaki trud kad im ne mozes nista (osim ako nemas neku vezu ili imas impresivnu dozu drskosti) i to se nece promeniti dokle god ne bude reformi u policiji.
Takvi su nasi policajci, misle da su neko i nesto samo zato sto nose uniformu (cast izuzecima) pa resili da "predstavljaju/sprovode Zakon/Vlast".
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Cisto da znate kako reagooje zakon, danas na oolazoo u NS na pravcoo isped mosta "SLobode" vozili smo se kolima oko 150-170, ne sam sigooran, nije ni vazno i odjednom pored kola je samo prozoojao Kawasaki, jedva da se cuo a ne video, ishao je minimoom 250, proshao je pored patrole a oni nisoo cak ni glavoo pomerili...Ni nas nisoo zaoostavljali u Merdzi ali soo zato nekog jadnika iza nas zaoostavili u nekom otrcanom Fordoo...Inace onog motoristoo smo kasnije videli kako je "parkirao" ispred oolaza u toonel, i onda gas i na zadnjaka, znaci za pola dlake je izbgao autoboos, a za josh manje zid toonela, smem da se kladim da je josh brze ishao preko mosta zato shto nije bilo neshto saobracaja...
|
|
|
|
|
cheda88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 104 Mesto: BEOGRAD
|
|
ma misle da su popili svu pamet sveta
pa policajci a i uz to drzava sve to ispada glupost
koje mi moramo da trpimo
|
_________________ bludnik |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|