www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kad se padne ispit..
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
milica.saska
**principessa**
<b>**principessa**</b>

Godine: 36

Datum registracije: 11 Okt 2007
Mesto: ~Destination Unknown~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poprilicno dobro to podnosim, bice bolje sledeci put.I uvek bude!!!Covek ne bi smeo da to shvata toliko tragicno, vec sa dozom humora, ima mnogo gorih stvari.Ma,samo da je zdravlja, sve se moze Very Happy Cool

Thurman Merman
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 23, 2008 7:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dođem kući, napijem se..i spremim se bolje za drugi put. Rolling Eyes

Yeah.
Jesus.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Thurman Merman je napisao/la sledeće:
Dođem kući, napijem se..i spremim se bolje za drugi put. Rolling Eyes
jaka ,jaka Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ma nista idemo na drugi stas onda se dobro utvrdi Mr. Green

jovkemss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2007
Mesto: kragujevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 11:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma boli me uvo...oko toga se necima bas nimalo,sta da radim sledeci put bice bolje

sto@
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jan 2008
Mesto: mesto ne gde u Vojvodini

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 05, 2008 2:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala bogu nisam jos padao na ispitu ni ne zelim

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedan jako loš osjećaj,nervoza i užas,odmah pomisliš na najgore,kako je vama bilo kad/ako vam se to dogodilo

Unusally
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 19 Feb 2008
Mesto: GM

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa ne znam sta da vam kazem pao sam samo jedan od pet nije nista strasno sto svi rekose bice bolje drugi put meni je najgora ona neizvestost pre saznavanja rezultata

A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!!

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 17, 2008 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je najgore što me odmah opterećava da neći ni drugi put proć kad se nakupi više predmeta

acevantura
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 05 Jun 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 26, 2008 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pogresi covek, mada ne terba to nista licno shvatati, nije nista strašno osim. Kad jednom padnes to je kao ni jednom,a već drugi put treba da se zapitas ehhehhe u kome je problem :-)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Kad se padne ispit.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strana 7 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon