:: |
Autor |
Poruka |
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Poprilicno dobro to podnosim, bice bolje sledeci put.I uvek bude!!!Covek ne bi smeo da to shvata toliko tragicno, vec sa dozom humora, ima mnogo gorih stvari.Ma,samo da je zdravlja, sve se moze
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Thurman Merman Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jan 2008 Poruke: 4
|
|
Dođem kući, napijem se..i spremim se bolje za drugi put.
|
_________________ Who the fuck is Thurman?
-Is your name Thurman? -Yeah.
Thurman Merman?
Yeah.
Jesus. |
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Thurman Merman je napisao/la sledeće: | Dođem kući, napijem se..i spremim se bolje za drugi put. | jaka ,jaka
ma nista idemo na drugi stas onda se dobro utvrdi
|
|
|
|
|
|
jovkemss Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 10 Mesto: kragujevac
|
|
Ma boli me uvo...oko toga se necima bas nimalo,sta da radim sledeci put bice bolje
|
|
|
|
|
|
sto@ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jan 2008 Poruke: 24 Mesto: mesto ne gde u Vojvodini
|
|
hvala bogu nisam jos padao na ispitu ni ne zelim
|
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
jedan jako loš osjećaj,nervoza i užas,odmah pomisliš na najgore,kako je vama bilo kad/ako vam se to dogodilo
|
|
|
Unusally Iskusni član
|
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 829 Mesto: GM
|
|
pa ne znam sta da vam kazem pao sam samo jedan od pet nije nista strasno sto svi rekose bice bolje drugi put meni je najgora ona neizvestost pre saznavanja rezultata
|
_________________ Radim se, a ti?
A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!! |
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Meni je najgore što me odmah opterećava da neći ni drugi put proć kad se nakupi više predmeta
|
|
|
acevantura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 78
|
|
Pogresi covek, mada ne terba to nista licno shvatati, nije nista strašno osim. Kad jednom padnes to je kao ni jednom,a već drugi put treba da se zapitas ehhehhe u kome je problem :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|