:: |
Autor |
Poruka |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Sasvim sigurno ću to uraditi - spontano.
A ako i bude bilo treme - reći ću pa nek bude šta bude (a loše biti neće). Istini za volju, malo sam tremaroš, ali na kraju uvek krenem pa makar bilo i glavom kroz zid...
|
|
|
NemanjaSO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Apr 2007 Poruke: 154 Mesto: Sombor
|
|
Odveo bih je na veceru kod mijih(da ustedim) kupio sto tanji prsten(da ustedim) od srebra(da ustedim) i plasticnu ruzu(da ustedim) i dao joj bez reci(da stedim reci) i ako bi pristala bio bih najtuzniji na svetu...
sifra: Cutljivi pirocanac
sala
neznam reci cu vam kada to uradim jer sam jos ja nezreo za prosidbu...
|
_________________ Kako rece NE zeni koja kaze DA? |
|
|
|
|
Nicola_89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Mar 2008 Poruke: 57 Mesto: Innsbruck/Beograd
|
|
Pa ovako, vec duze vreme se razmisljam o tome kako bi je zaprosio al imam puno ideja. Posto se taj dan skoro blizi, mislim da cu je zaprositi negde u gradu, najverovatnije kod zlatnog krova ( goldenes dachl ), tu cu je odvesti i kleknuti na kolenima, reci cu joj da je mnogo volim i da nasu ljubav zelim da ovekovecim za sva vremena i onda cu izvaditi burmu iz unutrasnjeg dzepa i reci "willst du mich heiraten?"
|
_________________ BiiiiP mi pas mater ako te ne volim Milice |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
posto ovaj moj nije nimalo romantican, ocekujem nesto tipa "aj se ti udaj za mene, pa cemo videt sta cemo"
ps. sorry za poruku za porukom
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
*Mayche* je napisao/la sledeće: | ^^^^ sa 18 godina? |
ma sa 18 godina bela kuga vlada... go get them tiger...
ne mere to bit spontano sta kao jedemo cevape ja pitam os cevap pa udaj se za mene...
svakako to mora biti romanticno mesto kome predhodi niz dogadjaja koji ce taj trenutak uciniti velicanstvenim... al o tom po tom za 6,7 god...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
onako u nekoj skroz neočekivanoj sitaciji... dok gledamo film, ili šetamo, ili leškarimo u krevetu...
a kod nas se u stvari tako i desilo, i to nije ni on mene zaprosio a ni ja njega, nego samo kroz razgovor kao e ajde da se venčamo, i tako i bi
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Kod mene je to bilo ne planski. Odluka u zadnjoj minuti. Momenat je sam naleteo.
A da vam pricam detalje, uzece puno vremena. Nije to za internet, to je vise uz par picenca da se prica.
Kod nje u kuci, sto se kasnije ispostavilo da je tako i zamisljala da bude.
Citam misli
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|